Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak ve Karahanlı Kavaklı yasta

Uşak Valisi Seddar Yavuz,Karahanlı Kavaklı’daki Şehidimizin vefatı nedeniyle”Yastayız”dedi.

Uşak Valisi Seddar Yavuz,Karahanlı Kavaklı'daki Şehidimizin vefatı nedeniyle"Yastayız"dedi.

Uşak Valisi Seddar Yavuz,başsağlığı diledi.

” Karahallı Kavaklı köyünden Emin Taşçı vatani hizmeti sırasında şehit düşmüştür.Şehidimize Allah’ tan rahmet, Milletimize başsağlığı dilerim”dedi.
“Milletvekilimiz Sn.İsmail Güneş’in kıymetli ablası Hakkın rahmetine kavuşmuştur.Merhumeye Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim”dedi.

Vali Yavuz Uşak, Banaz ve Derbent köyünde şehit ailelerimizi ziyaret etti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bugün Uşak Öğretmenevinde gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından, il jandarma komutanlığı, çocuk ve sevgi evlerini, huzurevini, rehabilitasyon ve aile danışma merkezi ile il emniyet müdürlüğündeki ziyaretlerini tamamlayan Vali Seddar Yavuz, öğleden sonraki programını şehit ailelerimize ayırdı.

İlk olarak il merkezinde Kemalöz Mahallesinde Şehit Sabri Erkek’in oğlu Gökhan Erkek’i ve ailesini, ikinci olarak da Sarayaltı Mahallemizde Şehit Şener Zeybek’in oğlu Fatih Zeybek’i evlerinde ziyaret etti.
Vali Yavuz ramazan ayı boyunca şehit ve gazi ailelerini tek tek ziyaret etme fırsatı bulduğunu, Ramazan Bayramı dolayısıyla da Uşak merkezde iki, Banaz merkezde bir, Banaz Derbent köyünde bir olmak üzere 4 şehit ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutlamaktan onur duyduğunu ifade etti.
Vali Seddar Yavuz, “Şehitlerimiz Sabri Erkek ve Şener Zeybek’in oğulları evlerinde ziyaret ettim. Bayram neşesini onlarla birlikte yaşamak, şehitlerimizin emanetlerini bir kez daha görmeyi arzu ettim. Şehitlerimiz inanıyoruz ki ölmediler, onlar manen aramızda, her ne kadar biz onları görmesek de  onlar buradalar. Beni bu ziyarette her iki şehidimizin oğullarının kamu kurumlarımızda, Devletimizin sağladığı fırsatla çalışmaya başladıklarını kendilerinden duymak bir kez daha mutlu etti. Hükümetimiz şehidimize gazimize sahip çıkıyor ve bunu her icraatıyla gösteriyor. Şehit ailelerimizin bayramını kutluyor, işe başlayarak gerek kendilerine gerekse devletimize hizmet etme fırsatı elde etmiş olan şehit oğullarımıza iş hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
Uşak merkezdeki ziyaretlerini tamamlayan Vali Seddar Yavuz, buradaki ziyaretlerinin ardından Banaz merkez ve Banaz Derbent köyündeki şehit ailelerimizi evlerinden ziyaret etmek üzere yola çıktı.
İlk olarak Banaz merkezde Şehit Serdar Uludağ’ın kardeşini ve ailesini evlerinde ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, aile fertlerinin bayramlarını kutladı. Ardından Banaz Derbent köyünde Şehit Veli Uludağ’ın kardeşinin ve ailesinin evini ziyaret eden Vali Seddar Yavuz “Bu toprakları vatan yapan şehitlerimizin kanıdır, canıdır, bu sebeple bu topraklar ve bayrağımız bizim için çok kıymetlidir. Şehitlerimizin gerek Allah katında gerekse insanların nazarındaki mertebeleri imrenilecek bir yüceliktedir. Şehit ailelerimizi ziyaret etmek, onların ayağına Devletimizi temsilen bizzat gitmekten büyük bir şeref duyuyorum. Şehit ailelerimizin bizlerin yanındaki değeri çok ayrıdır. Şehitlerimizin yokluğunu doldurmamız mümkün değil ancak, biz işte böyle yüce ve büyük bir milletiz, sevinçte kederde biriz beraberiz. Böyle bir bayram gününde şehit ailelerimizin bayramlarını kutlamak, küçük hediyelerimizde gönüllerini almak istedik. Allah onlardan razı olsun..” dedi.
 Şehit ailelerini ziyaretinin ardından Banaz  Derbent köy halkıyla bayramlaşan Vali Seddar Yavuz, köyün sokaklarında, köy meydanı ve köy kahvesinde sıcak bir ilgiyle karşılandı. Köylü vatandaşlarımızla tek tek bayramlaşan, çocukları küçük hediyelerle sevindiren, hal ve hatırlarını soran Vali Yavuz, “Bugün Bayram namazıyla başladığımız ziyaretlerimizde sizleri de görmekten mutlu oldum. Köyümüzdeki şehit ailemizi ziyaret ettim. Ardından muhtarımızın köyün içme ve sulama suyuyla ilgili ilettiği meseleyi dinledim. Derbent köyümüz büyük ve kalabalık bir köyümüz, başta su olmak üzere bize aktarılan hangi meselesi varsa çözümü için gerekli talimatları verdim, hiç kuşkunuz olmasın. Sizlerin ve tüm köy halkımızın bayramını kutluyorum” dedi.

Vali Yavuz “Bayramlar insanların birlik ve beraberlik içinde kenetlendiği günlerdir”

Ramazan Bayramı nedeniyle Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz ile protokol üyeleri İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Sevgi Evleri, Uşak Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi ve
Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek bayramlaştı.

Ziyaretler öncesi Öğretmenevi’nde yapılan il protokolü bayramlaşma töreninde konuşan Vali Seddar Yavuz, Bayramların insanların birbirlerine daha fazla yaklaştığı, birlik ve beraberlik içinde kenetlendiği, küskünlüklerin kırgınlıkların unutulduğu, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşmanın zirve yaptığı günler olduğunu belirterek, Uşak halkının bayramını kutladı.
Bayramlaşma törenine, Vali Seddar Yavuz, Uşak Milletvekili İsmail Güneş, İl Jandarma ve Garnizon Komutan Vekili Yarbay Osman Küçük, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ile daire müdürleri katıldı.
Vali Seddar Yavuz bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada “Bu bayram günündeki sevincin her bir fert tarafından yaşanmasını, tüm gözler gülmesini; Dostça, kardeşçe, barış ve huzur içinde yaşamayı arzu ediyoruz. Böyle güzel bayram günlerini fırsat bilerek, en yakınımızdan başlayarak, fakiriyle zenginiyle, çocuğu, genci ve yaşlısıyla bu mutlu günü paylaşmalı, büyüklerimizi, kimsesizlerimizi, komşularımızı ziyaret etmeli, bayramlaşmalıyız.  Bu vesileyle Uşaklı hemşehrilerimin, milletimizin, Türk ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı en samimi duygularımla tebrik ediyorum. Milletimizin huzur, güvenlik ve esenliği için bayramda da görev yapan güvenlik güçlerimizin ve tüm kamu çalışanlarımızın da bayramlarını kutluyorum” dedi.
Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki heyet, bayramlaşma töreninin ardından Sevgi ve çocuk evleri, Huzurevi ve Uşak Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, İl Jandarma ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Vali Seddar Yavuz Uşak Şehitliğini ziyaret etti

Ramazan Bayramı nedeniyle arife gününde, Vali Seddar Yavuz, protokol üyeleri ile birlikte Uşak Şehitliğini ziyaret etti.
Şehitlik ziyaretine Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Milletvekilleri Mehmet Altay, Dilek Akagün Yılmaz, Uşak İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Osman Küçük, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, İl Müftüsü Fuat Altındaş, şehit yakınları, askeri erkân, emniyet mensuplar ile vatandaşlar katıldı.
Şekerevleri Mezarlığında bulunan Uşak Şehitliğinde düzenlenen törende, duanın ardından, Vali Seddar Yavuz ve protokol üyeleri şehitlerin mezarlarını tek tek dolaşarak karanfil bıraktı.

Şehit yakınlarıyla yakından ilgilenen Vali Seddar Yavuz, sabır dileyerek bayramlarını kutladı.
Vali Yavuz “Bütün bir Ramazan mutluluk ve huzuru hep birlikte yaşayalım diye çalıştık”
Vali Seddar Yavuz “Gönülden Gönüle Projesi” kapsamında Ramazan ayı içerisinde şehit ailesi, gaziler, engelliler, yaşlılar, dul, yetim ve kimsesizlerden oluşan ilk etapta 221 aileyi ziyaret etti.
Ramazan ayı boyunca her gün gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında bir açıklama yapan Vali Seddar Yavuz Devletimizin ve hükümetimizin şefkat elini uzatarak, Ramazan ayının manevi duygularına yakışır bir şekilde sosyal dayanışmayı en iyi şekilde tesis ettiklerini vurguladı.

Millet olarak komşusu açken tok yatmayan, iyi günde kötü günde akrabasını, yakınını, fakir ve fukarayı ihmal etmeyen bir medeniyetin mensupları olduklarını hatırlatan Vali Seddar Yavuz, Ramazan ayı boyunca gündüz aileleri ziyaret ettiklerini iftar programlarına katılarak gece geç saatlere kadar vatandaşlarla beraber olduklarını ifade ettiği açıklamasına şöyle devam etti: “Özünde insanlık sevgisi olan bir çalışma anlayışı ile bütün Ramazan ayı boyunca 221 aileyi evlerinde ziyaret ettik. Bu rakamları açtığımızda 23 şehit ailesi, 35 gazi ve gazi eşi, 13 yetim, 45 engelli, 46 dul, 32 yaşlı, 23 muhtaç aile bir afetten zarar görmüş aile ve bir de trafik kazası geçirmiş ailemiz ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimiz esnasında 221 gıda paketi, 237 adet çeşitli giyim eşyasının yanı sıra ailelerimizce tarafımıza iletilen sorun ve isteklerin takibini ve giderilmesini sağladık. Çamaşır makinesi, ocak, buzdolabı, çekyat gibi günlük kullanım eşyalarının teminini de gerçekleştirdik. Ayrıca ailelerimiz diğer taleplerinin de imkanlar ölçüsünde yerine getirilmesi konusunda azami gayret gösterilerek ailelerimizin ramazan ayını sıkıntısız geçirmelerini sağlamaya çalıştık. Bununla birlikte Huzurevimizde, engelsiz yaşam merkezimizde, çocuk ve sevgi yuvalarımızda Valilik olarak iftar verdik, şehit yakınlarımız ve gazilerimize de ayrı iftar daveti verdik.”

Vatandaşımızın devletimizin sosyal adalet anlayışına ve insanlık onuruna yakışacak şekilde yaşamasını arzu ettiğini ve bunun için çaba gösterdiklerini belirten Vali Yavuz, “Son yıllarda sosyal yardımlaşma konusunda daha organize faaliyet gösteren, titiz inceleme ve araştırmalarıyla gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşabildiğimiz bir yapıya sahibiz. Gönülden Gönül’e ismini verdiğimiz ve bizzat yürüttüğüm proje ile kimse kimsesiz kalmasın, yardım isteyenin eli boş dönmesin, kimse mahcup olmadan, mağdur olmadan hak ettiği desteği alsın istiyorum. Bundan sonraki süreçte de ziyaretlerimiz devam edecek. Sadece şehir merkezi değil köylerimizde de aynı ziyaretleri gerçekleştireceğiz ve ilimizi köyleri, ilçe merkezleri ve kent merkezi olarak karış karış gezerek vatandaşımıza evinde ulaşacağız” diye konuştu.