“Bugün Eşme Ilçemizde Kaymakamlık ziyareti ile başladığımız programımız Belediye Başkanlığı ve Adliye ziyareti ile devam etti.
Eşme ‘ de devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu, Şehit Mustafa Eğerci Anadolu Imam Hatip Lisesi, Devlet Hastanesi, İlçe Stadı,TOKİ Inşaatlarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldım.
1810 Yılında yapılan ve restore edilen tarihi Kemer Camiini ziyaret ederek din görevlilerinden bilgi aldım ve daha sonra;Eşme Dervişli, Saraycık ve Dereköy Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarımızla içten sohbet ederek sorunlarını dinledik.
Dereköy’de yaşayan Şehit Annemiz HANIM YÜNLÜ’YÜ ziyaret ederek ellerini öptüm, minnet ve şükran duygularımı ifade ettim.
Ayrıca KÖYDES kapsamında yapılan asfalt yolları yerinde inceleme fırsatı buldum.
Ziyaretim sırasında yakın ilgi ve sevgi gösteren tüm Eşmeli kardeşlerime içten teşekkür ediyorum”dedi.

