Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Ücretli Öğretmen Atamalarında Skandal

Her öğretim yılı Ağustos-Eylül aylarında öğretmen açığını karşılamak üzere okullardaki boş kontenjanlara ücretli öğretmen atamaları yapıldığı bildirildi.

Her öğretim yılı Ağustos-Eylül aylarında öğretmen açığını karşılamak üzere okullardaki

İnternet üzerinden müracaatları alınan ücretli öğretmenlerin 2013-2014 öğretim yılı atamaları yapıldı.

            İlçe milli eğitim müdürlüklerine ücretli öğretmen müracaatında bulunanlar, atamalarda tecrübe, deneyim, liyakat ve diploma farkı gözetilmeden eş, dost ve tanıdık aracılığı ile atamaların yapıldığını, tanıdık bulamayanların atanamadığı ileri sürüldü.

            Ücretli öğretmen atamalarında, atanan öğretmenlerin hangi tercih yapılarak atamalarının yapıldığı, ücretli öğretmenliğe müracaat ettikleri halde neden atamalarının yapılmadığı yetkililerce cevapsız bırakıldı.

            Milli eğitim bakanı sayın Nabi Avcı’nın ileri tarihlerde yapılacak ücretli öğretmen atamalarına bir sistem geliştirmesi istendi.