Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Milletvekili Hasan Turan, Hak geldi batıl zail oldu

İstanbul Milletvekili Hasan Turan ” Zaman ve mekan değişmiş olsa da, hak ile batılın mücadelesi devam ediyor”dedi.

İstanbul Milletvekili Hasan Turan " Zaman ve mekan değişmiş olsa

 AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, 28 Şubat’ın yıldönümü vesilesi ile bir basın açıklamasında bulundu.

Turan; Zaman ve mekân değişmiş olsa da hak ile batılın mücadelesi devam ediyor ve edecektir. Değerler sistemimize saldırı her devirde maske değiştirerek devam etmiştir. Dün muhalefette bugün iktidarda olmanız bir şeyleri çok da değiştirmiyor, çünkü, saldırı kimliğimize ve değerler sistemimizedir. Bunu son yıllarda coğrafyamızda yaşanan olaylardan daha iyi anlıyoruz.

Ülkemize milli duruşu öğreten, ümmete siyonist tasallutun tehditlerini gösteren 54.Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız iktidarı ile birlikte milli – manevi değerlerimize karşı yürütülen ve bin yıl süreceği idida edilen 28 Şubat örtülü darbesi tarihe kara bir leke olarak geçmiştir.

28 Şubat Türkiye demokrasisinin kara günlerinden biri ve aziz milletimize giydirilmeye çalışılan deli gömleğidir. Bu girişimin inançlarımıza yönelik açık bir suikast ve milletimize karşı siyonist bir saldırı olduğunu unutmadan tüm aktörlerini milletçe kınamalıyız. Ülkemiz ve Aziz Milletimiz 28 Şubat benzeri kara günleri inşallah  bir daha yaşamaz.

Bu vesile ile merhum hocamızı vefatının 5. yılında rahmet ve minnetle yad ediyorum.

necmettin-erbakan-meraklisite

20160227082605