Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

İlk hac kafilesi yurda döndü

Ahmet Bekci, Davut Çelik ve Mehmet Yetişen,Kutsal topraklarda ibadetlerini yerine getiren hacılarımızla bugün yurda dönüyoruz.

Ahmet Bekci, Davut Çelik ve Mehmet Yetişen,Kutsal topraklarda ibadetlerini yerine

 Kutsal topraklarda ibadetlerini yerine getiren hacılar yakınları tarafından karşılandı.

Artur HAC UMRE İstanbul/Gaziosmanpaşa


Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla Suudi Arabistan’ın Cidde kentinden İstanbul Havalimanı’na ulaşan hacı kafilesi, pasaport kontrolünü ardından bagajlarını teslim aldı.

Ahmet BekciDavut Çelik ve Mehmet Yetişen ile ‎King Abdulaziz International Airport (JED) مطار الملك عبدالعزيز الدولي‎’dan İstanbul‘a seyahat ediyor.


ELHAMDÜLÜLLAH BİR HAC OPERESYONUNU DAHA KAZASIZ BELASISIZ BAŞARI İLE BİTİRDİK

Görüntünün olası içeriği: Ahmet Bekci

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Ahmet Bekci dahil, gülümseyen insanlar, sakal

Dış Hatlar Geliş Terminalinden çıkış yapan hacılar, yakınları ve aileleriyle kucaklaştı. Duygusal anların yaşandığı buluşmada bazı hacıların ağladığı görüldü.

Havalimanı işletmecisi İGA tarafından hacılara kırmızı karanfil takdim edilirken terminalde dönüşler nedeniyle yoğunluk oluştu.

Hacılardan Harun Kural, basın mensuplarına, torunu ve çocuklarının kendisini karşılamaya geldiğini söyledi.

Kural, kutsal topraklarda yaşadığı duyguyu anlatmanın zor olduğunu ancak yaşanıldığı takdirde anlaşabileceğini kaydederek, “10 senedir bugünleri bekliyorduk. Allah bizi oralara kavuşturdu. Hac ibadetimizi doya doya yaptık ve geldik.” diye konuştu.

“Oralar çok başka bir duygu”

Sevim Kural ise eşi ve bir arkadaşıyla kutsal topraklara gittiğini, İstanbul’a adımını atar atmaz oraları yeniden özlediğini söyledi.

Hacca tekrar gitmek istediğini ifade eden Kural, “Oralar çok başka bir duygu, anlatmakla olmaz. Rabb’im herkese nasip etsin.” dedi.

Pakize Er de kutsal topraklarda güzel ve anlamlı zaman geçirdiklerini söyledi.

Kutsal topraklarda tarifsiz duygular hissettiğini aktaran Er, “Özellikle Kabe’yi görünce hissettiklerim anlatılmaz. Orada, vatanımıza ve herkese dua ettim.” şeklinde konuştu.