Gaziosmanpaşa Avrupa Şafak hastenesinde yatmakta olan Merhume Hacı Ayşe Hatun 26.04.2014 sabah ezanıyla Hakkın Rahmetene kavuştu.Oğlu Saim Öztürk’ün yurt dışında bulunması ve yakınlarının Kırşehir’den cenaze namazına iştirak edebilmeleri için, Merhumenin cenaze namazı 27.04.2014 cumartesi bugün Gaziosmanpaşa Merkez Cami-inde ikindi namazını mütakip kılınan ceneza namazı sonrası, Beylikdüzü mezarlığındaki aile kapristanına defnedildi.Öztürk ailesi Merhume Hacı Ayşe Hatunun ve geçmişlerinin Ruhları için cenazeye katılanlara Filörye Kaşıbeyaz restorantda yemek ve içecek ikramında bulundu.
Cenaze namazına merhumenin yakınlarının yanında,Gaziosmanpaşa esnafı ve sakinleri ile çok sayıda devlet görevlisi ile siyasi parti temsilcileri katıldı.
Cenaze namazına:Kırşehir Valisi ve belediye başkanı,İstanbul miletvekilleri Celal Adan,Recep Koral,Mustafa Baş, Mehmet Sevigen ve eski bakanlardan Ali Doğan,Gaziosmanpaşa belediye başkanı Hasan Tahsin Usta,Bayrampaşa belediye başkanı Atilla Aydıner,belediye başkan yardımcıları,meclis üyeleri,ilçe başkanları ve yöneticileri,Gaziosmanpaşa Müftüsü ve Kaymakamı, ilçe millieğitim müdürü ve yardımcıları,ilçe emniyet müdürü katıldı.
Cenaze namazına aşırı katılım nedeniyle akifhaber.com olarak görebildiğimiz isimleri haberimizde yer verirken,farkında olmadığımız ve isimlerini haberimize yazamadığımız kişilerin anlayışlı olacağı düşüncesini taşıdık.

