Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

AK Parti’de istifalar sürüyor

Kaya, “AK Parti, dilini sürekli yenileyerek toplumsal değişim talebine sürekli olarak cevap veriyor” dedi.

Kaya, "AK Parti, dilini

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Partili Belediye Başkanları için değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in istifa haberlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ankara, Bursa, Balıkesir gibi belediyelere de işaret etmesinin ardından AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’dan açıklama geldi.

“Toplumun talebi var”

Habertürk’ün haberine göre Kaya, “AK Parti’nin iktidara geldiği tarih olan 2002’den bu yana baktığımızda Türkiye’nin üç katı büyüdüğünü görüyoruz. AK Parti, dilini sürekli yenileyerek toplumsal değişim talebine sürekli olarak cevap veriyor. Şimdi de 2019’a giderken toplumun bir değişim talebi var ve AK Parti de bu talebe cevap veriyor” ifadelerini kullandı.