Değerli vatandaşlarım,
Vali Seddar Yavuz “İlimizin gelişmesi adına tüm dinamikleri canlandırmak için var gücümüzle çalıştık” | |
![]() | |
Belediye Başkanı Nurullah Cahan son yayınlanan İçişleri Bakanlığı Valiler kararnamesi ile Muş İline atanan Vali Seddar Yavuz onuruna veda yemeği verdi.
Uşak’ta görev yaptığı süre içersinde kentin tüm dinamiklerini birlikte canlandırdıklarını ifade eden Vali Seddar Yavuz ,”Öncelikle şahsıma bu görevin devlet büyüklerimce verilmesinden dolayı duyduğum gururu belirtmek isterim. Uşak’ta bulunduğum 1.5 yıl şahsım adına son derece güzel geçti. Görevde olduğumuz zaman diliminde takım ruhu oluşturmak ve ortak aklı beraber işletmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. İlimizin gelişmesi adına tüm dinamikleri canlandırmak için var gücümüzle çalıştık. Yaptığımız işlerde teşekkürü beklemeden tamamen gönüllülük Allah Rızası için çalıştık. Çalışma arkadaşlarımıza da bunu benimsettik” dedi.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Nurullah Cahan Vali Seddar Yavuz’a kente yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.
|

















