Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Vali Coş’un, ziyaretleri ve ziyaretçileri devam ediyor

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, cuma namazı çıkışı Sakarya esnaf ve halkını ziyaret etti.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni

 Vali Hüseyin Avni Coş, her fırsatta yaptığı gibi bugün de esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu.

 
Şehrimizin en kalabalık bölgelerinden biri olan Yenicami’de işyerlerini tek tek ziyaret ederek “Hayırlı İşler” dileyen Vali Coş, esnafların sorunları da dinledi. Yenicami esnaf ziyareti sırasında yolda karşılaştığı vatandaşlarla yakından ilgilendi.
 
Yenicami Esnafları ziyaretlerinden dolayı Vali Hüseyin Avni Coş’a teşekkür etti.
 

Vali Hüseyin Avni Coş, ilimizde göreve başlayan Tugay K. P. Alb. Sn. Sebahattin Kalkan’ı ziyaret etti.

 
Ziyarette Komutanlığın şeref defterini de imzalayan Vali Coş, 1. M. P. Tug. K. Sebahattin Kalkan’a görevinde başarılar diledi.
 
P. Alb. Sebahattin Kalkan, Tugay hakkında Vali Coş’a bilgi sundu. 
 

Vali Hüseyin Avni Coş, geçtiğimiz günlerde seçimi müteakip kendisine nezaket ziyaretinde bulunan Sakarya Barosu Başkanı Avukat Zafer Kazan ve Yönetim Kurulu Üyelerine iade-i ziyarette bulundu. Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik etti.

 
Ziyarette, çocuk mağdurlar için Çocuk İzlem Merkezi’nin önemine vurgu yapan Baro Başkanı Av. Kazan; “Bu konuda gösterdiği hassasiyet için Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele edilmesi konusunda gerekenin yapıldığını belirterek
 
Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Zafer Kazan, Baro olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında da Vali Hüseyin Avni Coş’a bilgi verdi.
 

Vali Hüseyin Avni Coş, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen kahvaltıda iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geldi.

 
Dernek merkezinde düzenlenen kahvaltıda, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Sn. Ahmet Genç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle beraber Sakarya ve Ülke gündemini değerlendiren Vali Coş, iş dünyası ile ilgili izlenimlerini de paylaştı.
 
Programın ardından Başkan Genç, Vali Hüseyin Avni Coş adına MÜSİAD Hatıra Ormanı’na dikilen fidanlarla ilgili sertifika takdim etti.
 

Vali Hüseyin Avni Coş, 15 Temmuz gecesi Fetö Terör Örgütünce yapılan darbe girişiminde teröristlere karşı mahalle sakinleriyle beraber büyük mücadele veren Camili Mahallesi Muhtarı Sn. Yunus Özçelik’e teşekkür belgesi verdi.

 
Vali Coş, 15 Temmuz gecesi Valilik binasının da içinde bulunduğu Camili Mahallesinde hain darbecilere karşı gösterdiği etkin mücadeleden dolayı Muhtar Özçelik’i kutlayarak görevinde başarılar diledi.
 
15 Temmuz darbe teşebbüsünde Valilik binasının darbeci teröristlerden temizlenmesinde görev alan Muhtar Yunus Özçelik, teşekkür belgesinin kendisini çok onurlandırdığını söyledi.