Toplantıda ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, TEOG, LGS sınavları ile ilgili değerlendirme, Mevcut ve devam eden projeler hakkında bilgilendirme ve son olarak istatistik veriler hakkında bilgi verdi.
Vali Hüseyin Avni Coş toplantıda yaptığı açıklamalarında; “Bizim amacımız üzüm yemek, bağcıyı dövmek meselesi değil. Hepimiz görev yaptığımız dönem içerisinde eğitim, sağlık, güvenlik, tarım ve din hizmetlerinden mali hizmetlere kadar belli başlı hizmet alanlarında Sakarya’nın layık olduğu yerlere daha fazla yaklaşması için gayret ediyoruz. Bu konuda bize destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Toplantıya, Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Basın Kuruluşları temsilcileri katıldı.
Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri Vali Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret etti.
Heyet, Vali Coş’a ortak etkinlikleri hakkında bilgi verdi.
Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Coş, çalışmalarında başarılar diledi.
Vali Hüseyin Avni Coş Sakarya Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (TÜMSİAD) Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Tunatan Tesislerinde düzenlenen programda bir araya geldi.
Vali Coş, ”Sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmişliğin yakalanmasında, sivil toplum örgütleri önemli bir görev üstleniyor. Bu anlamda TÜMSİAD’ın çalışmalarını takip ediyor ve takdirle karşılıyorum. Sakarya’mızın marka değeri arttırmak için bizle kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile birlikte çalışıyoruz. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

