Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Sami Savni Özer Gaziosmanpaşa da

Sami Savni Özer, 12 Temmuz Pazar akşamı saat 22.30’da Mevlana Gençlik Parkı’nda konser vereceği bildirildi.

Sami Savni Özer, 12 Temmuz  Pazar akşamı saat 22.30’da

 
Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçe halkının ‘On bir ayın sultanı’ Ramazan ayının manevi atmosferini ve bir şenliği andıran coşkusunu hep birlikte yaşaması adına birbirinden güzel etkinlikler ve sokak iftarları gerçekleştiriyor. Etkinlikler kapsamında sanatçı Sami Savni Özer, 12 Temmuz 2015 Pazar akşamı saat 22.30’da RTE Gençlik Parkı’nda ilahilerden oluşan eserlerle vereceği konserle Gaziosmanpaşalılarla buluşacak.


2015 yılı Ramazan ayı Gaziosmanpaşa’da, bu kutsal ayın maneviyatına uygun programlarla, çocuklara özel etkinliklerle ve kalpten kalbe sohbetlerle kulluğu hatırlatan bir bilinçle yaşanıyor. ‘Onbir ayın sultanı’ Ramazan ayının manevi atmosferi ve bir şenliği andıran coşkusu Gaziosmanpaşa Belediyesi’nce Recep Tayyip Erdoğan (RTE) Gençlik Parkı’nda gerçekleştirilen sohbet, söyleşi, konser ve tiyatro gibi etkinliklerle hissediliyor.

Gaziosmanpaşa halkı bu etkinliklerin yanı sıra ilçenin 16 mahallesinde gerçekleştirilecek sokak iftarlarıyla aynı sofrada ekmeklerini paylaşmanın ve oruç açmanın mutluluğunu yaşıyor. Etkinlikler kapsamında hem Gaziosmanpaşa Meydanı hem de RTE Gençlik Parkı’nda kurulan stantlarda el sanatları, kitap ve yöresel tatların satışı gerçekleştiriliyor.

Etkinlikler kapsamında RTE Gençlik Parkı’nda sanatçı Sami Savni Özer, 12 Temmuz 2015 Pazar akşamı saat 22.30’da ilahilerden oluşan eserlerle vereceği konserle Gaziosmanpaşalılarla