Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Saldıran ve Tayfur ailelerinin nikah törenine siyasiler akın etti

Başkan Mekin Saldıran’ın oğlunun nikahında: Fatih Aydemir, İsmail Ergüneş, Hasan Tahsin Usta ile siyasi protokol şahit oldu.

Başkan Mekin Saldıran’ın oğlunun nikahında: Fatih Aydemir, İsmail Ergüneş, Hasan

Akif haber

Siirt aşiret düğünü görkemli oldu 

 

Saldıran ve Tayfur ailelerinin nikah töreni 05 Nisan Cumartesi bugün saat 13:00 ile 17:00’ arası Eyüp Alibeyköy STAR 2 Düğün Salonunda yapıldı. 

 

Başkan Mekin Saldıran’ın oğlu damat Hüseyin ile gelin Dilek çiftlerin nikah akdi Eyüp Alibeyköy STAR 2 Düğün Salonunda Gaziosmanpaşa Belediyesi nikah memurunun katılımıyla davetliler huzurunda salonda kıyılan nikaha Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Fatih Aydemir, önceki dönem Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ile çiftlerin aile yakınları şahitlik yaptı. 

 

Başkan Mekin Saldıran’ın oğlu damat Hüseyin ile gelin Dilek çiftlerin nikah ahitlerinin yapıldığı Eyüp Alibeyköy STAR 2 Düğün Salonunda yapılan düğün törenine Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Fatih Aydemir ve saygı değer eşleri hanım efendi, önceki dönem Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri, Aşiretler reisi Sabahattin Can, Başkan Yusuf Polat, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, mahalle başkanları ve yönetimleri ile çiftlerin aile yakınları ve Siirt eşrafı katılım sağladı. 

 

Siirt aşiret düğünü geleneksel yiyecek içeceklerin ikram edilmesi, yöresel oyun ve halayların çekilmesi eşliğinde takı merasimi ile tamamlandı. 

 

AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Fatih Aydemir “Önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcımız Sn. İsmail Ergüneş ve Önce dönem Belediye Başkanımız Sn. Hasan Tahsin Usta’nın katılımlarıyla, İlçe Başkan Yardımcım Sayın Mekin Saldıran’ın kıymetli oğlu Hüseyin ve Tayfur ailesinin biricik evladı Dilek’in mutluluklarına şahit olduk. Genç çiftimize, hayatlarının her anında sevgi ve huzurun daim olmasını temenni ediyorum. Meclis üyemiz Sayın Ahmet Salmış’ın işletmesinde, önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Sayın İsmail Ergüneş ve önceki dönem İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Erol Bulut ile birlikte bir çay sohbeti gerçekleştirdik. Bu samimi buluşmada, siyasi ve toplumsal meseleler üzerine istişarede bulunduk. ” dedi. 

 

Bakan İsmail Ergüneş “Saldıran ve Tayfur ailelerinin evlatları Hüseyin ve Dilek kardeşlerimin nikah merasimine şahitlik ettik. Genç çiftimize çıktıkları bu yolda sevgi ve saygı içerisinde sağlıklı bir ömür sürmelerini, bu yeni yuvanın her iki aileye de huzur ve mutluluk getirmesini cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.”