Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Öğrencilere Yüzme Eğitimi Devam Ediyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında ilçedeki öğrencilere, belediyenin tesisinde yüzme eğitimleri vermeyi sürdürüyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında ilçedeki öğrencilere, belediyenin

 Geçtiğimiz yıl ilçedeki binlerce öğrenciyi yüzme sporuyla buluşturan Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu yıl da öğrencilere yönelik yüzme eğitimlerini sürdürüyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile yürütülen “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında öğrenciler,  belediyeye ait servislerle okullarından alınarak, Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ne getiriliyor. Burada çocuklar, modern ve hijyenik yüzme havuzunda, uzman eğitmenlerden temel seviye yüzme eğitimleri alıyor. Öğrenciler, haftada 2 günü olmak üzere, toplamda 8 saatlik eğitimlerden faydalanıyor. Yüzme eğitimlerinin ardından tekrar servislerle okullarına götürülen çocuklar, beden eğitimi derslerini yüzme öğrenerek, değerlendirmenin mutluluğunu yaşıyor.

“ARTIK TEK YÜZEBİLİYORUM”
Yüzme eğitimi alan 5’inci sınıf öğrencisi Aras Çalışkan, “Arkadaşlarım bana ‘çok iyi öğretiyorlar’ demişti. Ben de geldim, hocalar gerçekten de çok iyi. Yüzme az biliyordum, çok şey öğrendim. Artık tek yüzebiliyorum” dedi.
Öğrenci Volkan Kılıç, “Buradan çok memnunum. Hocalarım sayesinde yüzmeyi öğreniyorum. Buradaki simitlerimizle, makarnalarımızla yüzmeyi öğrendik. Herkesi davet ediyorum. Hocalarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.