Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Öğrenciler Satranç Turnuvasında Kıyasıya Yarıştı

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin yaz okullarında satranç eğitimi alan öğrenciler, düzenlenen turnuvada kozlarını paylaştı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin yaz okullarında

 Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin yaz okullarında satranç eğitimi alan öğrenciler, düzenlenen turnuvada kozlarını paylaştı. Satranç bilgileriyle göz dolduran çocuklar, rakiplerini mat etmek için kıyasıya yarıştı.

Öğrencileri yaz tatilinde telefon ve tablet yerine zekâ oyunlarına yönlendiren Gaziosmanpaşa Belediyesi, yaz okullarında satranç eğitimi verdiği çocukları düzenlediği turnuvada buluşturdu. Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuvaya öğrenciler ve aileleri katıldı.

ÇOCUKLAR HAMLELERİYLE GÖZ DOLDURDU

İlçedeki 10 bilgi evi ve sanat akademisinde satranç eğitimi alan 900’e yakın rakibini ön elemelerde geride bırakan 44 öğrenci turnuvada mücadele etti. Kız ve erkek olmak üzere iki kategoride düzenlenen müsabakalarda, öğrenciler şampiyonluk için yarıştı. Zorlu mücadelelere sahne olan karşılaşmalarda, çocuklar satranç bilgileri ve yaptıkları hamlelerle göz doldurdu.

Final karşılaşmalarının ardından erkeklerde Ahmet Kaan Yarar birinci, Kaan Arif Karaca ikinci oldu. Kızlarda ise Berivan Kutak birinci olurken Elif Çayır ise ikinciliği elde etti. Turnuvanın ardından finalistlere Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından saat hediye edildi. Katılan tüm öğrencilere ise katılım belgesi verildi.

Öğrenciler Satranç Turnuvasında Kıyasıya Yarıştı
Öğrenciler Satranç Turnuvasında Kıyasıya Yarıştı
Öğrenciler Satranç Turnuvasında Kıyasıya Yarıştı
Öğrenciler Satranç Turnuvasında Kıyasıya Yarıştı