Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesindeki ikametgahının bulunduğu sokakta asker eğlencesi yapan tatar ailesi,vatani görevini yapmak isteyen Mehmet Tatar’a arkadaşlarının katılımlarıyla müzikli coşkulu eğlence programı düzenledi.
Babası Asım Tatar,ağabeyi Fatih Tatar,annesi Şükran Tatar,ablası Sultan ve eniştesi Eray,amcası Ali Tatar, hem hüzünlü ve hem de çok mutlu olduklarını ifade etti.
Asker Mehmet Tatar’ın arkadaşları hep bir ağızdan tempo tutturarak” En büyük asker bizim asker” sesleriyle mahalleyi coşturdu.Halayların çekildiği asker uğurlama eğlencesi ilerleyen saatlere kadar devam etti.
Baba Asım Tatar “Vatana asker uğurladığım için çok mutlu ve gururluyum” dedi.
Asker Mehmet Tatar’ın arkadaşları hep bir ağızdan”En Büyük Asker Bizim Asker- Asker gidecek ve geri gelecek “Diyerek vedalaştılar.