AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı,Mevlana Mahalle teşkilat toplantısı Başkan Bayram Korkmaz başkanlığında ve Mahalleden sorumlu ilçe yönetim kurulu üyesi Ali Akturan’ın katılımlarıyla toplantısını icra etti.
AK Mevlana 01 Haziran Çarşamba günkü yaptığı toplantısında, Ramazan ayı nedeniyle bir takım çalışma programını görüşerek karara bağladı.
Mahalle Başkanı Bayram Korkmaz ve ilçe yönetim kurulu üyesi ve mahalle sorumlusu Ali Akturan yaptıkları konuşmalarda “Ramazan süresince hem ilçe başkanlığımızın ve hemde Gaziosmanpaşa belediyesinin ramazan etkinliklerini takip ederek topluca katılım sağlayalım.Toplantımız bitince mahalle sakinlerinden bir hasta ziyaretinde ve yönetimimizde bulunupda rahatsızlığı nedeniyle katılım sağlayamayan İsmail Demir’in ziyaretine gidelim”dedi.
AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı,Mevlana Mahalle teşkilatı toplantısının devamı basına kapalı yapıldı.




