AK Parti Gaziosmanpaşa Mevlana Mahalle teşkilatı Bayram Korkmaz‘ın Başkanlığında toplandı.
Mevlana Mahalle toplantısına, Gaziosmanpaşa AK Parti eski İlçe Başkan yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı ve milletvekili aday adayı Av.Recep Doğan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Av.Beşir Açıkca,AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri,Ali Akturan,Asım Bodur,Meryem Esra Özararonur,ilçe yaşlılar komusyonu üyesi Ayşenur Parlak , Mevlana Birim Başkanları ve Mahalle Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri,Mahalle kadın kolları,Mahalle gençlik kolları katıldı.
Belediye Başkan Yardımcısı Av.Beşir Açıkca toplantıda yaptığı konuşmasında şu açıklamalarda bulundu.”Belediyemizde çalışmalarımızın yoğun olduğu hepinizin malumudur.Mahalle teşkilatımızın toplantılarına sürekli katılmak istiyorum.Hem Mahallemizin ve hemde halkımızın sorunlarını tesbit ettikçe çözüm buluyoruz.Önümüzde çok önemli milletvekili seçimi var.Ülkemizin daha da refah seviyeye ulaşması için çok çalışacağız.Milletimize, halkımıza sözümüz var.Durmak yok yola devam”dedi.
AK Parti Milletvekili aday adayı Av.Recep Doğan teşkilat mensuplarına yaptığı kısa açıklamasında şunları söyledi.”İlçe başkan yardımcısı ve yerel yönetimler başkanı olduğum dönemde Mevlana Mahallesinde ilçe sorumlusu olarak görev yaptım.Hemde ikametgahım burası olması nedeniyle bugün mahalle teşkilatını ziyarete geldim.Bu yaşıma kadar hep kendimiz için çalıştık.İnşallah kısmet olursa, Büyük Türk Milleti için çalışmak üzere milletvekili aday adayı oldum.İlk defa burada açıklamamın nedeniyse, sizlerle önemli seçimleri birlikte geçirdik.Önümüzdeki 7 Haziran da yapılacak milletvekili seçimleri ülke bütünlüğümüz ve güçlü Türkiye için çok öanemlidir.Partimizin daha güçlü olarak iktidar olması, 2023 hedefimize AK Kadroları taşıyacaktır.Hizmette sınır yoktur.Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.Bu millet kendisine hizmet etmeyi hak ediyor”dedi.