Mevlana Merkez Camii’nde şehitler için Kur’an okutuldu ve Lokma ikramı yapıldı.
Ulusal Akif Haber- Sorumlu Yazı işleri Müdürü- Mehmet Toprak
02 Ocak Cuma bugün Mevlana mahallesinde Cuma namazından önce Mevlana Merkez Camii’nde şehitlere Kur’an tilaveti okundu. Cuma çıkışı mevlanalılara Lokma ikram edildi. Kızılay Kan merkezi hizmet verdi. AK Nokta Mevlana mahallesinde kuruldu ve AK Parti’ye yeni katılımlar oldu. AK Parti Mevlana mahalle başkanı Yusuf Polat, AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı İsmail Ergüneş, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Eray Karadeniz, İstanbul Milletvekili Adem Yıldırım, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilat kademeleri ve Mevlana teşkilat üyelerine katılımları için teşekkür etti.
AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı İsmail Ergüneş “ Mevlana mahallemizdeki bugünkü çalışmaları takdir ediyorum. Tevazu, Samimiyet, Sevgi, Saygı ve Gayret vardı. Mevlana Merkez Camii’nde İstanbul Milletvekilimiz sayın Adem Yıldırım, Belediye Başkan Vekilimiz sayın Eray Karadeniz ve teşkilat mensuplarımızla birlikte Cuma namazını eda ettik. Namazın ardından camimizde aziz şehitlerimizin ruhları için okunan dualara iştirak ederek lokma ikramında bulunduk. Rabbim ibadetlerimizi kabul eylesin. Mevlana Mahallemizde kurduğumuz AK Nokta’da, teşkilatımızın sahadaki heyecanına ortak olduk. Üye olmak isteyen hemşehrilerimizle bir araya geldik. Soğuk havaya rağmen üye standında fedakârca görev yapan, teşkilatımıza yeni üyeler kazandıran tüm kardeşlerimizden Rabbim razı olsun. Buradaki programın ardından Kazım Karabekir Camii’nde kıldığımız ikindi namazı sonrası, İstanbul Milletvekilimiz sayın Adem Yıldırım ile birlikte cami cemaatimizle bir araya gelerek hasbihal ettik. Program sonrası Pütürge Kayadere Köyü Derneği’ne, Milletvekilimiz Sn. Adem Yıldırım ile birlikte misafir olduk. Malatyalı hemşehrilerimizle bir araya gelerek hasbihal ettik. Nazik ev sahiplikleri ve misafirperverlikleri için Dernek Başkanı sayın Bahri İktimur’a ve yönetimine teşekkür ediyorum. Yargıtay’ın açıkladığı resmî verilere göre AK Parti’mizin üye sayısı 664.568 artarak 11.543.301’e ulaştı. Dünyadaki haksızlıkları kabul etmeyen bir milletiz. Dünyada olup bitenlere aldırış etmeden gelecek kuracak bir millet değiliz. Adaletsizlikleri gidermeye çalışan bir ecdadın torunlarıyız. AK Parti yaparsa! Eser ve hizmet yapar. Programlara katılım sağlayan herkese teşekkür ederim.” dedi.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Eray Karadeniz “Mübarek Cuma gününün bereketini, İstanbul Milletvekilimiz sayın Adem Yıldırım ve İlçe Başkanımız sayın İsmail Ergüneş ile birlikte değerli komşularımızla paylaştık. Rabbim dualarımızı kabul, ibadetlerimizi makbul eylesin. Her anıyla huzur, her karesiyle samimiyet dolu… İşte bizim Gaziosmanpaşa’mız.” dedi.
İstanbul Milletvekili “Gaziosmanpaşa Mevlana ve Karadeniz Mahallelerimizde bugün sahadaydık. Çay ocaklarında, derneklerde, taziyelerde, atölyelerde… Zaman ve mekân fark etmeksizin hemşehrilerimizle bir ve beraberiz.” dedi.
Eğitimi:
- 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.
- Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Anabilim Dalı’nda “Yasama Sorumsuzluğu” konulu teziyle yüksek lisansını tamamladı.
Kariyeri ve Görevleri:
- Uzun yıllar İstanbul Gaziosmanpaşa’da serbest avukatlık yaptı.
- AK Parti’nin kuruluşundan itibaren parti içinde aktif rol aldı; İstanbul İl Seçim İşleri, İl Hukuk ve İl Başkanlığı Çalışma Grubu üyelikleri yaptı.
- Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı görevini birden fazla dönemde (örneğin 2008-2011 arası) üstlendi.
- Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında kurucu üyelik ve onursal başkanlık yaptı.
- 2021 yılında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atandı.
- En güncel olarak (2025 sonu), AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı olarak yeniden atandı.
Siyasi kariyeri boyunca AK Parti içinde çeşitli teşkilat görevlerinde bulundu ve kamuoyunda genellikle bu rollerle anıldı.




