Gaziosmanpaşa AK Parti Mevlana Mahalle Başkanı Bayram Korkmaz, İlçe temsilcisi ve Yönetim kurulu üyesi Ali Akturan, akifhabere şu açıklamayı yaptı.
“Sabahın erken saatlerinde sandık görevlilerimizle değerlendirme toplantısında bir araya geldik.
7 Haziran bugün milletvekili genel seçiminde görev alan arkadaşlarımız eksiksiz görev başı yaptı.Yaptığımız çalışma neticesin de bu seçime seçmenlerimizin ilgisi büyük, katılımın yüksek olacağını düşünüyoruz”dedi.
Mevlana Mahallesinden sorumlu olan Ömer Faruk Yıldız,Beşir Açıkca,Ali Akturan,Ömer Faruk Aydemir,Mustafa Akzor,Musa İlhan,Eyüp Tuncer ve Mevlana Mahalle Başkanı Bayram Korkmaz birlikte şu beyanatta bulundu. ” Ülkemizde yapılmakta olan 7 Haziran Milletvekili genel seçimlerinin,Mevlana Mahallemizde hemde Gaziosmanpaşa ilçemizde sukunet ve demokratik olgunluk içerisinde yapılmasını temenni ediyoruz.”dedi.
Öteyandan Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal, teşkilat mensuplarına şu açıklamayı yaptı.”Değerli Kardeşim; Oyunuzu kullanırken, Oy pusulasının altındaki Bağımsız Adaylara ayrılan kısma dikkat etmenizi ve Kaşeyi sadece Parti Logomuzun altına basmanızı önemle rica ederim”dedi.

