Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Mehmet Özçelik’in cenaze namazında saf tuttu.
Kanaat Önderi ve İş Adamı Mehmet Özçelik’in cenaze namazını Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Ve Adayı Hasan Tahsin Usta, Bakan Süleyman Soylu, Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Kaymakam İskender Yönden, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Recep Aslı Yüksek, İlçe Başkanı Fatih Aydemir, İlçe Başkanı Korhan Çalışkan, milletvekilleri Yavuz Subaşı, Recep Koral, Konfederasyon Başkanı Seyit Ateş, Duygu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sezer ve oğulları, siyasetçi Zekeriya Eroğlu, İsmet Koçak, Eyüp Ensari Ergin, Saim Öztürk, İbrahim Yıldız, belediye meclis üyeleri ve adayları, siyasi partilerin temsilcileri, basın mensupları, siyasi partilerin yöneticileri, Gaziosmanpaşalılar ve merhumun aile etrafı, arkadaşları ile sevenleri kıldı.

Kanaat Önderi ve İş Adamı Mehmet Özçelik’in cenaze namazı Gaziosmanpaşa Merkez Camii’nde 10 Mart Pazar bugün öğlen namazını mütaakip kılınan cenaze namazı sonrası Kartaltepe Mezarlığındaki aile Kapristan’ına defnedildi.
Kanaat Önderi ve İş Adamı Mehmet Özçelik için defin sonrası taziyeler oğlu Erdoğan Yıldırım Özçelik tarafından kabul edilerek katılımcılara çeşitli ikramda bulunuldu.
Sensiz karanlıklardaydım…
Seni görünçe bahtıma…
Güneş doğar sandım.
Meğer herşey serapmış…
Senin diye avunduğum.
Gözlerime dolan…
Yağmur taneleride yalan…
Yinede yalan dünyada birgün…
Bizim ellere uğrarsan…
Yüreğindeki yağmurları…
Neolur mezarıma bırakta git…
Geven ciçegi gibisin…
Uzaktan sevilen…
Boşuna yoruldum…
Boşuna kovuldum…
Acıların yüreğimde gizli kalsın….
Mehmet Özçelik(Mülklü)

