15 Şubat bugün saat 10:30 AK Parti ilçe toplantı salonunda kahvaltıda bir araya gelen medya tanıtım ve birim başkanı Eyüp Tuncer ve Mahalle medya birim başkanları, Milletvekilliği seçim çalışmalarında izlenecek stratecileri görüştü.
Gaziosmanpaşa AK Parti ilçe başkanlığında yapılan toplantıya,İlçe Başkan Yardımcısı Medya Tanıtım ve Birim Başkanı Eyüp Tuncer,AR-GE Başkanı Erdem Kılıç,ilçe başkan yardımcısı Metin Dabak,İlçe Yönetim kurulu üyeleri Ayhan Türkü,Yakup Karakış,Gençlik kolları Birim Başkanı Ebubekir Şen,İbrahim Duyuler,Gülsüm Şahin ve Mahalle Birim ve Tanıtım Başkanları katıldı.
İlçe yönetim kurulu üyesi Ayhan Türkü toplantıda yaptığı konuşmada “Teşkilat mensupları olarak seçimin önemini biliyoruz.Millettimize hizmet etme yolunda tüm engelleri aşmalıyız.Birliğimizi devam ettirerek, bizlere verilen görevleri eksiksiz yerine getirmeliyiz.Her Mahalle birim başkanımız kendisinden sonra gelecek birim görevlilerini yetiştirmek ve zamanı geldiğinde nöbeti onlara bırakmak hazırlığında olmalıdır”dedi.
AR-GE başkanı Erdem Kılıç toplantıda yaptığı konuşmasında şu açıklamayı yaptı.”Teşkilat mensupları olarak görevimizin çok önemli olduğunu unutmayalım.Sizlere verilen hangi görev olursa olsun başarmalısınız ve başarmak mecburiyetindeyiz”dedi.
Gaziosmanpaşa AK Parti ilçe başkan yardımcısı,medya tanıtım ve birim başkanı Eyüp Tuncer toplantıda yaptığı konuşmada parti içi bilgilendirmelerin ardından şu açıklamalarda bulundu.”İlçe Başkanımız Av.Şahin Pirdal‘ın önderliğinde 7 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçimlerine teşkilat olarak hazırız.Hatta halkımızla bütünleşerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Zaman içerisinde sizlerle bu toplantılarımızı devam ettireceğiz.AK kadrolar olarak görev bizim için çok önemlidir.Bizlere verilen görevleri titizlikle yapıyoruz.Siz teşkilat mensuplarımızdan aynı hassasiyeti bekliyoruz.Konuşmak isteyen teşkilat mensuplarını dinleyeceğiz.Önerileriniz ve düşünceleriniz çok önemlidir.İlçe Başkanımız Av.Şahin Pirdal‘ın çalışmalarına hepimiz ve sizler tam destek olmalıdır.Korulan komusyonlarda görev alan arkadaşlar katkı vermeye devam etmelidir.Bizler Milletimiz için başarılı olmak mecburiyetindeyiz.Katkılarınız için teşekkür ederim”dedi.