Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE İŞ BİRLİĞİ VE İSTİŞARE TOPLANTISI

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Eray Karadeniz, ilçede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendirmek ve sürece ilişkin görüş alışverişinde bulunmak amacıyla müteahhitler ve iş insanlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Eray Karadeniz, ilçede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını

Ulusal Akif Haber- Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

Gerçekleştirilen buluşmada, Gaziosmanpaşa’nın geleceğini yakından ilgilendiren kentsel dönüşüm projeleri, yeni imar planları ve bölgesel iş birliği imkânları ele alındı. Katılımcılar, dönüşüm sürecine ilişkin görüş, talep ve önerilerini paylaşırken ilçenin geleceğine dair ortak fikirler masaya yatırıldı.

YENİ İMAR PLANLARI DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıda, kentsel dönüşümün daha hızlı, güvenilir ve sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için kamu, özel sektör ve tüm paydaşlar arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yapıldı. Gaziosmanpaşa’da devam eden ve planlanan dönüşüm çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunulurken, sürecin ortak akıl ve istişare anlayışıyla yürütülmesinin önemi üzerinde duruldu.

MİLLET BAHÇESİ’NDE FİDAN DİKTİLER

Kahvaltı programının ardından katılımcılar, Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi’nde düzenlenen fidan dikim etkinliğine katıldı. Etkinlikte, iş insanları ve müteahhitler kendi fidanlarını toprakla buluşturdu.

İlçenin en önemli meselelerinden biri olan kentsel dönüşüm konusunda çalışmalarını sürdüren Gaziosmanpaşa Belediyesi, paydaşlarıyla istişare içinde hareket etmeye devam ediyor.