Ulusal Akif Haber- Sorumlu Yazı işleri Müdürü- Mehmet Toprak
Kanaat Önderi, İş insanı ve Aşiret Lideri Muhittin Uçar, Asrın Felaketi sonrasında ortaya konulan kardeşlik ve dayanışma ruhunun, Ramazan ayı boyunca da en güzel şekilde yaşatıldığını belirten Uçar, bu birlikteliğin şehrin yeniden ayağa kalkmasında en büyük güç olduğunu söyledi.
Asrın Felaketinde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andığını ifade ederek, geride kalan Hataylı depremzede ailelerin her zaman yanında olduklarını vurguladı. Tüm Hataylı ve Alemi İslam’ın Ramazan Bayramını tebrik ederim dilek ve temennilerinde bulundu.
Kanaat Önderi, İş insanı ve Aşiret Lideri Muhittin Uçar “Ramazan Bayramı’nın başta kıymetli Hataylı hemşehrilerimiz olmak üzere aziz milletimize ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bayramın; birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesine, gönüllerimizin kardeşlikte buluşmasına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Tüm müslümanların Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.” dedi.

