Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

İletişim Başkanları Toplandı

AK Parti İstanbul iletişim başkanları il merkezinde toplandı.

AK Parti İstanbul iletişim

 AK Parti İstanbul  Tanıtım ve Medya Birim Başkanları toplantısı yapıldı. 

23 Kasım Perşembe  Saat 19:30’da AK Parti İstanbul 2. Bölge il, ilçe ve mahalle iletişim başkanları semineri yapıldı. 

 

Toplantıda iletişim başkanlarına sosyal medyayı kullanan oranlar hakkında istatistik bilgiler verildi. Sosyal medyada yalan haber yaymak isteyen kötü fikirli gruplara karşı alınması öncelikli tedbirler görüşüldü.

 

Toplantının gündemini ağırlıklı olarak sosyal medya oluşturdu.

 

Dezenformasyonun son derece yüksek olduğu, bilgi kirliliğinin had safhaya ulaştığı bir dönemde sosyal medyanın önemine değinildi.  

 

Mahalle teşkilatlarından Ana Kademe’ye, Gençlik ve Kadın Kolları’ndan Birim Başkanlıklarına, Danışma Kurulu’ndan İstişare heyetine kadar teşkilatın her kademesine önem veren AK Parti’de başarının en önemli sırlarından birisi kuruluştan bugüne bu disiplinin sürdürülmesi olarak biliniyor. Teşkilatçılığın nasıl yapılacağını 20 yılda Türkiye’ye öğreten AK Parti, geleneklerini bozmadan devam ediyor. Bu kapsamda İl Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Fatih Çoşar’ın başkanlığında Tanıtım ve Medya Birim Başkanları toplantısı yapıldı. 

 

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı ve Medya  İletişim  Birim Başkanı Mekin Saldıran “2.Bölge tanıtım medya mahalle başkanları istişare toplantısı AK Parti İstanbul İl Başkanlığı toplantı salonunda yapıldı. Gaziosmanpaşa olarak tam kadro katılım sağladık. Bugün artık iletişimde anlık etkileşim var, siz bir şey söylüyorsunuz anında sizin o söylediğinizin karşısında binlerce insan konumlanıyor, size cevap veriyor veya sizin sözünüzü destekleyen on binlerce ve yüz binlerce cevap oluşuyor. Çünkü, bir insan veya on insan kazanalım derken bin insanı kaybetmek, onların hakkını gasbetmek veya onları mağdur etmek gibi bir konumda olmamalıyız. Bizim siyaset anlayışımıza bu sığmaz. Yapanlar bizim bu hassasiyetimizi gözetmiyorlar, basıyorlar yalanı, çünkü hepimiz biliyoruz ki sosyal medyada ilk atışı yapan kazanıyor. Siz arkasından istediğiniz kadar cevap verin, paylaşım yapın hiçbir faydası yok. Çünkü iş saniyelerle oluyor, düzeltme hak getire, düzeltmenin oluşturacağı etki ile ilk paylaşımın arasındaki etki, uçurum, çok büyük fark var, ilk akılda kalan neyse onunla gidiyor. Hedefimiz 2023 ve 2024, bunlar görünen hedeflerimiz, artık bu sosyal medya iletişimini çok daha yoğun şekilde kullanmamız lazım. Birlikte çalıştığımız tanıtım birim başkanlarından bir büyüğüm dedi ki “Sosyal medya kullanımının sırları var.” Aynen katılıyorum ve destekliyorum.” Dedi.

 

Fati̇h Coşar İl Başkan Yardımcısı – Tanıtım Medya Başkanı

 

1989 Konya doğumludur. Lise eğitimini Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamlayan Coşar, 2012’de İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Lisans mezuniyeti sonrasında eğitim hayatına devam eden Coşar, 2016’da İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Kent Çalışmaları ve Yönetimi alanında Yüksek Lisans eğitimini tamamlamış olup aynı üniversitede Şehircilik alanında Doktora eğitimine tez aşamasında devam etmektedir. Lisans mezuniyeti sonrası çeşitli kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörde mesleğini icra etmiştir. 2019 yılında kurucu ortağı da olduğu özel bir şirkette genel müdür olarak çalışmaya devam etmektedir. İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (İDSB) Gençlik Kurulunda 2011-2013 yılları arasında Genel Başkan Yardımcılığı, 2013-2015 yılları arasında Genel Başkanlık görevinde bulundu. Ardından 2015-2016 yılları arasında Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2016-2019 yılları arasında Türkiye Gençlik Vakfı İstanbul İl Başkanlığı görevinde bulunmuştur. İzcilik Federasyonu (halen) ve Yeryüzü Mühendisleri gibi çeşitli platformlarda da yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur. 24 Şubat 2021 tarihinde gerçekleşen AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongre’sinde İstanbul İl Yönetim Kurulu’na seçilmiş olup AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcılığı (Sekretarya) görevini yürütmüştür. 20 Mart 2023 tarihinden itibaren İl Tanıtım Medya Başkanlığı görevini yürütmektedir. İyi seviyede İngilizce, Osmanlıca ve başlangıç seviyesinde Arapça bilen Coşar, evli ve iki çocuk babasıdır.