İstanbul Gaziosmanpaşa’da çöp konteynerine konulan ses bombası büyük gürültüyle patladı. Patlamada herhangi bir can kaybı ya da yaralanan olmadı.Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi Osmanbey caddesi 23.00 sıralarında gerçekleşti.
Çöp konteyneri içinde art arda yaşanan patlama çevrede paniğe sebep oldu. Patlamanın ardından cadde trafiğe kapatıldı. Olay yerini emniyet şeridi ile çevreleyen polis, bölgede delil çalışması yaptı.
Edinilen bilgiye göre olay Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi, Osmanbey Caddesi’nde, Taksim İlkyardım Hastanesi yakınlarında meydana geldi.
Saat 23.00 sıralarında kimliği belirsiz kişiler tarafından bir çöp konteynerına bırakılan ses bombası büyük gürültüyle patladı. Patlamada can kaybı ya da yaralanma olmadı.
Patlama nedeniyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler caddeyi güvenlik şeridi çekerek kapattı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

