Gaziosmanpaşa Tiyatro Sahnesi’nde Türk Halk Müziği Konseriyle izleyenleri nostaljik bir yolculuğa götürdü. Halk oyunları eşliğinde yapılan konserde duygu dolu anlar yaşandı.
Türk Folklor Kurumu Derneği tarafından Halk oyunları eşliğinde Türk Halk Müziği Konseri verildi. Renk sazları ile birlikte 12 kişi ve 25 kişilik koro üyesiyle konser veren ekip, izleyenlere hem keyifli hem de duygu dolu anlar yaşattı.
İlginin yoğun olduğu konserde Sivas yöresine ait ‘’Dost dost diye hayaline yeldiğim’’, Orta Anadolu yöresine ait ‘’Karanfil Ocak Ocak’’, Bursa yöresine ait ‘’Arpa da Ektim Olacak’’ gibi değerli eserler seslendirildi. Türküleriyle Anadolu’nun çeşitli yörelerini dolaşan ekip, dinleyenlerin kalplerine dokundu.
Folklor gösterisi de yapılan etkinlikte Burdur, Ağrı ve Trabzon yörelerine ait halk oyunları izleyicilerle buluştu. 65 kişilik folklor ekibi, renkli görüntülere sahne oldu.
Program sonunda Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Doğan tarafından Koro ve Halk Sanatçılarına çiçek takdim edildi.