Kırmızı-Yeşilliler de teknik direktör Yüksel Ersan’ın görevinden istifa etmesinin ardından takımın başına deneyimli teknik adam Erdoğan Özalp getirildi.
Özalp, teknik direktörlük kariyerine ise ilk olarak Gaziosmanpaşaspor’da başladı. Daha önce de 2. Lig ve 3. Ligde mücadele ederken yeşil kırmızılı ekibi çalıştıran Özalp, Küçükçekmecespor, Zeytinburnuspor ve Çine Madranspor’da da görev yaptı. Özalp’ın yardımcılığını Ercan Karasu ve kaleci antrenörlüğünü ise Ahmet Ertürk yapacak.
Gaziosmanpaşaspor’da üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör değişikliğine gidilirken Kulüp Başkanı Sami Mendi, Yüksel Ersan ve ekibine yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür ederek, takımın başına getirilen yeni hoca Özalp ile takımdaki havanın değişeceğine inandığını söyledi.
Sami Mendi “Takımı yeniden bir havaya sokacak taze kan gerekliydi. Bunu da Erdoğan Özalp’tan yana kullandık.” dedi.
Mendi, yeni hoca ve teknik heyete çok güvendiklerini dile getirerek camianın kenetlenmesiyle birlikte başarının da geleceğine inandığını sözlerine ekledi.
Yeşil kırmızılı ekibin yeni teknik direktörü Erdoğan Özalp, ise zor bir görevi üstlendiklerini belirterek ligde kalmak adına umutlu olduklarını söyledi.
Erdoğan Özalp, şu anda ligde 15 maç oynayacaklarını belirterek takım içinde futbolcuların oluşturduğu arkadaşlık ortamına son derece iyi olduğunu söyledi.
Bu hafta deplasmanda ligin güçlü takımlarında Adliyespor ile Cumartesi günü çok zorlu bir maç oynayacaklarını ifade eden Özalp, ”Futbolcu kardeşlerim Gaziosmanpaşaspor’un başarısı için bütünleşmiş durumdalar. Herkesin herkesle iyi bir arkadaşlığı var. Camia bize gereken desteği verirse, biz inşallah bu sene ligde kalacağız.” Şeklinde konuştu.
Özalp, Çine Madranspor’dan kaleci Halim’i transfer ettiklerini belirterek bir orta saha ve birde forvet alarak transferi kapayacaklarını söyledi.
Gaziosmanpaşaspor taraftarları da yeni teknik direktör ile takımlarının zor günlerden kurtulacağı inancını taşıyor. Kırmızı-yeşilli taraftarlar ”Bu zor zamanda görev alıp takımımızın başına geçen Erdoğan Özalp hocamızın sonuna kadar arkasındayız.” Şeklinde konuştular.
Haber Erol Eftekin – Özel Haber