Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Gaziosmanpaşa Ordu caddesi ağaçlandırılıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Ordu caddesinin ağaçlandırma ve peyzaj düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

 Gaziosmanpaşa Belediyesi, Ordu

 Gaziosmanpaşa’nın en eski ve işlek caddelerinden olan Ordu Caddesi’nde orta refüj alanların ağaçlandırma ve peyzaj düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar tamamlandığında cadde her mevsim yeşil görünüme kavuşacak.

İlçeyi daha yeşil ve daha doğal bir görünüme kavuşturmayı amaçlayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, caddelerde ağaçlandırma ve peyzaj düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gaziosmanpaşa’nın en eski ve işlek caddelerinden olan Ordu Caddesi’nde orta refüj alanlar ağaçlandırılarak ilçeye bir yeşil cadde daha kazandırılıyor.

Çalışmaların yoğun biçimde devam ettiği caddeye çeşitli ağaç türleri dikiliyor. “Herdem yeşil” ağaç seçimi yapılarak orta refüjün, tüm mevsim geçişlerinde yeşil olarak kalabilmesi amaçlanıyor. Ağaç dikimleriyle birlikte alana çimlendirme çalışmaları ve peyzaj düzenlemeleri yapılacak. Çalışmalar tamamlandığında 1.300 metre uzunluğundaki Ordu Caddesi daha şık görünüme ve şehir estetiğine yakışır hale gelecek.