4 yılda Gaziosmanpaşa’yı proje ve dönüşüm şehri yapan herkes ödül aldı.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Yeni Bir Gaziosmanpaşa” adlı sunumun yapıldığı toplantıya TBMM İdare Amiri ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan,TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaş,İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İstanbul milletvekili Abdullah Güler,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, Gaziosmanpaşa Beldiye Başkan Vekili İsmail Sezer,AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Serkan Acar,Gaziosmanpaşa ilçe milli eğitim müdürü Servet Bakırcı,İl sorumlusu Mansur Işık,Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları,Sultangazi belediye başkan yardımcısı Mustafa Birinci,ibb ve Gaziosmanpaşa belediye meclis üyeleri,Gaziosmanpaşa belediyesi birim müdürleri, Trabzon Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu,Sultangazi belediye meclis üyesi Yusuf Kızıldağ,Gaziosmanpaşa Müftüsü Osman ŞEN,Bandırma Üniversitesi Genel Sekreteri Cihangir Boz,Yaşar Aksoy,Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz,AK Parti Gaziosmanpaşa teşkilat kademeleri,Gaziosmanpaşa Mahalle Muhtarları ve Gaziosmanpaşalılar katıldı.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın göreve geldiği 2014 yılından bu yana ilçede hayata geçirdiği başarılı projeler “Dört Yılda Baştan Başa Yeni Bir Gaziosmanpaşa” lansman töreninde anlatıldı.
İstanbul Etkinlik Merkezi’nde gerçekleştirilen lansmana Milletvekilleri Hasan Turan, Ahmet Hamdi Çamlı, Muhammed Emin Akbaşoğlu, Abdullah Güler, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Oktay Çağatay, Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’In yanı sıra çeşitli ilçelerden parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Lansmanda Başkan Usta’nın göreve geldiği günden bu yana 4 yıl içinde ilçede hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verilirken, 2023 hedeflerine ulaşma yolunda gerçekleştirilecek projeler tanıtıldı. Çalışmaları anlatan Başkan Usta, kentsel dönüşüm kapsamında ilçede 3 bin 214 konutun tamamlandığını, 4 bin 492 konutta ise çalışmaların devam ettiğini belirtti. Başkan Usta, önemli projelerin gerçekleşmesinde çeşitli hizmetleri bulunan mesai arkadaşlarına da teşekkür etti. Hizmet ve projelerin anlatıldığı “Hizmet Usta’lık İster” temalı filmler ise büyük beğeni topladı.
“GAZİOSMANPAŞA’NIN HER SOKAĞINDA YENİLENMEYİ VE DEĞİŞİMİ GÖRMEMİZ MÜMKÜN”
İlçenin kalkınması adına ulaşımdan altyapıya, kentsel dönüşümden eğitime kadar birçok noktada önemli projeler gerçekleştirildiğini belirten Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “2014 yerel seçimlerinde bize bu ilçenin yönetimini emanet eden, güvenen tüm Gaziosmanpaşa halkımıza teşekkür ediyorum. Onlara seçim öncesi vermiş olduğumuz taahhütlerden yüzde 95’in üzerinde gerçekleştirmiş olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Tüm bu çalışmalarla hangi sokağına hangi mahallesine girerseniz girin, yenilenmeyi ve değişimi görmemiz mümkündür. İlçemizde hiç bulunmayan havuz, spor kompleksi ve diğer öncelikleri göz önünde bulundurmak suretiyle hızlı bir şekilde çalışmaya koyulduk” dedi.
Gaziosmanpaşa Belediyesi Lasman Tanıtım Programı Görkemli Oldu.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ”Dört Yılda Baştan Başa Yeni Bir Gaziosmanpaşa” anlayışıyla gerçekleştirdiğimiz projeleri sivil toplum kuruluşu ve kanaat önderleri ile biraraya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum.İlk günkü aşkla daha modern Gaziosmanpaşa olacak İstanbul’un en büyük metro projesi, Kabataş-Mecidiyeköy- Kağıthane-Eyüp-Gaziosmanpaşa-Esenler istikametinden Mahmutbey’e kadar devam eden 24.5 kilometrelik dev bir proje. Gaziosmanpaşa’nın ulaşım sorunlarını çok ciddi azaltacak çünkü dört istasyonu var bizim ilçemizde. 2018 sonu hizmete girmiş olacak. Gaziosmanpaşa’dan metroya binen bir vatandaş muhtemelen 10-15 dakika içinde Kabataş’a ulaşacak. Kabataş’tan Marmaray’a, oradan hızlı trenle Avrupa’ya uzanabilecek. Bu taraftan havalimanlarına bağlanabilecek. Bir diğer ulaşım projesi Vezneciler-Sultangazi. Bu tramvay
“İstanbul Tema Park’ta Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ilçedeki proje ve hizmetlerin tanıtıldığı programa katıldık. Yapılan ve yapılacak olan çalışmalar için Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta ve emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.”dedi.
AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Serkan Acar “Gaziosmanpaşa Belediyemizin ‘Dört yılda baştan başa, yeni bir Gaziosmanpaşa’ tanıtım programına katıldık. Belediye Başkanımız Sn. Hasan Tahsin Usta başta olmak üzere emeği geçenleri tebrik ediyorum.AK Belediyecilik, heyecanını kaybetmeksizin milletimize hizmet yolunda yürüyor.”dedi.






