Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Gaziosmanpaşa Belediyesi Park ve Otopark Projelerinin yapımı sürüyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Karadeniz Mahallesi’ne yapılan Mehmet Niyazi Özdemir Parkı ve Zemin altı Otopark Projesi’nde çalışmalar hızlandı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Karadeniz Mahallesi’ne yapılan Mehmet Niyazi Özdemir Parkı

 Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi’ne inşa edilen Mehmet Niyazi Özdemir Parkı ve Zemin Altı Otopark Projesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Bölgenin otopark ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak projeyle birlikte yeşil alanların ve çocuk parklarının da sayısı artıyor.

Merkezi konumu itibariyle trafiğin yoğun yaşandığı ilçelerden biri olan Gaziosmanpaşa’da parklanma sorununu ortadan kaldıracak kapalı otopark projelerinin inşası sürüyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Karadeniz Mahallesi’ne yapılan Mehmet Niyazi Özdemir Parkı ve Zemin altı Otopark Projesi’nde çalışmalar hız kesmiyor.

ÇOCUK OYUN ALANLARI YENİDEN DÜZENLENİYOR

Çocuk parkının altına inşa edilecek yeni otopark 5 katlı ve 231 araç kapasiteli olacak. 11 bin 150 metrekare alana inşa edilen projeyle, zemin altı otoparkın üst tarafında kalan çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve oturma elemanları da yeniden düzenlenecek. Böylece, bölgedeki otopark ihtiyacı önemli ölçüde karşılanırken, yeşil alanlar genişletilerek vatandaşlara ferah mekânlar, çocuklara da modern ve güvenli oyun alanları sunulmuş olacak.