Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Eyüpsultan’da Çarşaf açılımı aday gösterilmedi

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek “Yaralanan arkadaşlarımız var.”

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı

 Çarşaf açılımı olarak partiye alınan Emin Atmaca ve ekibi dışlandı.

CHP Eyüpsultan İlçe Binası girişinde CHP’li iki grup arasında meydana gelen kavgada 3 kişi yaralandı. Olayın faili olduğu iddia edilen şüpheli M.S.A.’nın gözaltına alındığı öğrenildi. CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, polis merkezinde ifade verdikten sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “İlçe başkanlığımızda, yönetim kurulumuzda veya örgütümüzde olan bir kavga değildir, bir saldırıdır.” dedi.

Olay, Eyüpsultan CHP İlçe Binası girişinde medyana geldi. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, CHP’den belediye başkanlığına aday gösterilen İlçe Başkanı Sinan Akçiçek’in grubu ile aday gösterilmeyen CHP’li aday adayı Emin Atmaca’nın taraftarları arasından kavga çıktı.

Kavgada, Sinan Akçiçek, ilçe yöneticisi Nuri Telek, belediye meclis üyesi Ali Haydar İşkar yaralandı. Bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı.

KAFTANCIOĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMA

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, olayın ardından olay yerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kaftancıoğlu, “İlçe Başkanımız ve yöneticilerimiz kaba kuvvetle darp edilmişler. Yaralanan yöneticilerimiz ve İlçe Başkanımızı hastaneye gönderdik. Bundan sonra ne olduğunu aydınlatma görevi kolluk kuvvetlerimizde. Durumlarında hayati tehlike yok. Vücutlarının belli bölgelerinde yaralanmalar var. İki ilçe yöneticimiz ve İlçe Başkanımız yaralı” dedi.

CHP EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANI AKÇİÇEK’TEN AÇIKLAMA

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, polis merkezinde ifade verdikten sonra basın mensuplarına açıklama yaptı.

Akçiçek, “İlçe başkanlığımızda, yönetim kurulumuzda veya örgütümüzde olan bir kavga değildir, bir saldırıdır. Saldırıyı yapan şahıs, partimizden aday adaylığı başvurusu yapmış adaylaşamadığı için de bu çirkin olayı azmettirmiştir. Şahsımıza değil partimize yönelik bir saldırıdır. Bununla ilgili gerekli şikayetlerimizi karakolda verdik. Yaralanan arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızla ilgili darp raporlarını aldık. Artık olay adliyede devam edecektir” dedi. 

Öte yandan olaya karıştığı belirtilen şüphelilerden M. S. A., üzerinde ruhsatlı silahıyla olay yerine yakın noktada gözaltına alınarak Eyüpsultan Polis Merkezi’ne götürülmüştü. A’nın burada işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. AJANSLAR

eyup-aa1_7328004
eyup-aa31_7328002