Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Eyüp farkı personel alımı

Çelebi Havayolları’na Eyüp’ten İşçi Alınacağı bildirildi.

Çelebi Havayolları’na Eyüp'ten İşçi Alınacağı bildirildi.

 Eyüp’teki tüm okulların temizlik, bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

Fenişleri Müdürlüğü ekiplerimizin okulların bakım onarım ve boya çalışmaları tamamlandı.

Temizlik Müdürlüğümüze bağlı ekipler bir haftadır ilçedeki okullarımızı temizlik çalışmalarını yürütüyorlar. Temizlik çalışmaları bu haftasonu da devam edecek.

Ayrıca geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ilçedeki tüm okullarda Belediyemizin temizlik ekipleri öğretim yılı boyunca görev yapacak…

Başkanımız Remzi Aydın, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın sağlıklı, hijyen koşullarda çağdaş eğitim imkanlarından faydalanması için gereken tüm desteği veriyoruz… İlköğretim öğrencilerimize Eyüplü kırtasiyelerde kullanmaları için 30 tl.’lik hediye kuponu dağıttık… Tüm ilk ve orta dereceli öğrencilerimize yeni öğretim yılında başarılar diliyorum. 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

 

 

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Turhan, Başkanımız Remzi Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Turhan, Eyüp’te gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi alarak Aydın’ı başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik etti.

 

Rize Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Başkanımız Remzi Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Gültekin, Aydın’a ilçede gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar için teşekkür ederek bir duvar saati hediye etti. Başkanımız Remzi Aydın, kendisini ziyaret eden ve  Rize Ardeşen’e davet eden Hakan Gültekin’e çok teşekkür etti. 

 

Çelebi Havayolları’na Eyüp’ten İşçi Alınacak…

Çelebi Havayolları, personel alım müracaat ve mülakatlarını Eyüp Belediyesi Nikah Sarayı-Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

İlçedeki işsizlerin istihdamı için çeşitli projeler hazırlayan Belediyemiz, Çelebi Holding’le yapılan görüşme sonrası personel alımının Eyüp’ten gerçekleştirilmesi konusunda işbirliği yaptı.

Eyüp’te oturan ve Çelebi Havayolları’nda çalışmak için müracaat eden vatandaşlar, 10 Eylül Çarşamba günü Eyüp Belediyesi Nikah Sarayı-Kültür Merkezi’nde yapılan mülakata katıldılar. Çelebi Havayolları, mülakat sonucunda yapılacak değerlendirme ile istihdam edeceği personeli belirleyecek.

Çelebi Havayolları, havalimanında çalışacak işçi ve şoför alımını Eyüp ilçesinden gerçekleştirecek.