Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Egemen Bağış, apaçık kumpas ve iftiraya uğradı

Boğazın 3. İncisi Yavuz Sultan Selim Köprüsünün açılışında mikrofon uzattığımız İstanbullular “Bakan Egemen Bağış Apaçık Kumpas ve iftiraya uğradı”dedi.

Boğazın 3. İncisi Yavuz Sultan Selim Köprüsünün açılışında mikrofon uzattığımız

 Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.İftira ve kumpas kurulan devlet adamlarına iadeyi itibar verilmeli!

Görüp ahkâm-ı asrı münharif sıdk u selametten
Çekildik izzet ü ikbal ile bab-ı hükûmetten

“Görüp ahkâm-ı asrı münharif sıdk u selâmetten/ Çekildik izzet ü ikbal ile bab-ı hükümetten.”(Öz olarak mânâsı: Asrın hükümlerinin doğruluk ve selâmetten saptırıldığını görünce, kendi şeref ve haysiyetimizle hükümetten çekildik.)
Tâ o zaman, veli ve mazlûm Sultan Abdülhamit başta iken, doğruluk ve selâmetten bu kadar sapma olmuşsa, fitne kazanı bu kadar kaynatılmışsa, doğru ve dürüst olanlar, hükümet dışına itilmeye bu kadar zorlanmışsa, şimdiki hali siz hesap edin artık


Hz.Aişe (r.a) ‘ın temizliği hakkında inen Nur Suresinin 11-26. ayetlerinin meali
11- O ağır iftirayı ortaya atanlar, sizden bir gruptur. Bu olayı kendiniz için kötü bir şey sanmayınız. Tersine o sizin için iyidir. O grubun içinde bulunan herkes payına düşen günahın cezasını görecektir. Suçun büyük bölümünü omuzlarında taşıyan o grubun elebaşısı ise büyük bir azaba çarpılacaktır.
12- O iftirayı işittiğinizde erkek-kadın bütün mü’minlerin, kendileri hakkında hüsnü-zan besleyerek, özlerine leke kondurmaya yanaşmayarak ‘`Bu apaçık bir iftiradır” demeleri gerekmez miydi?


26 Ağustos Cuma günü Boğazın 3. İncisi Yavuz Sultan Selim köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan‘ın himayelerinde görkemli bir törenle açıldı.Milletimize hayırlı olsun.Açılış haberi www. akifhaber.com  sitesine yüklendi.
 FETÖ terörü çete mensuplarınca apaçık kumpasla iftiraya uğramış eski bakan Egemen Bağış‘ı millete sorduk.Köprü açılışına gelen İstanbullular şu açıklamalarda bulundu” Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile değerli oğlu Bilal Erdoğan nasıl FETÖ terör örgütünce iftiraya uğramışsa!bizlere sorduğunuz eski bakanımız Egemen Bağış‘da, FETÖ Terör örgütü çete mensuplarınca apaçık kumpas ve iftiraya uğramıştır.Eski bakanımız Egemen Bağış‘a iadeyi itibar verilmelidir.15 Temmuz Darbecileri devlet büyüklerimizi herkesi zindanlara atıp keseceklerdi.FETÖ’cüler Avrupa’yı tanıyan,ABD’yi tanıyan ve dünya’yı tanıyan Bakan Egemen Bağış‘a kumpas kurdu.İftira attı.Vatan hainleri tarafından iftiraya uğrayan bakanımız Egemen Bağış iadeyi  itibar görmeli ve bunların oyunları bozulmalıdır.Liderimiz hep derya! Kaderin üstünde bir kader vardır.Hz.Yusuf A.S.’da döneminde iftiraya uğradı.Yaratan Dinini Tebliğ etmeye memur kıldı.Muharebeyi kaybeden müşrikler Hz.Aişe Validemize iftira attı.Allah Taala iftira atıldığını açıklayan ayetlerini gönderdi.Rahmetli Adnan Menderes’e asmak için iftira edildi.Eski bakanımız Egemen Bağış’a kim iftira attı.15 Temmuz Darbeci Vatan hainleri değil mi?Artık hakkın tecellisi geldi.Bizler bakanımız Egemen Bağış‘tan helallık istiyoruz.Haklarını bizlere helal etsin.Devlette zalimler tarafından haksızlığa,zulme ve iftiraya uğramış bakanımız Egemen Bağış‘a iadeyi itibarda bulunsun.”dedi.

OLAYLARIN KUMPAS  KURULUŞUNU VE İFTİRA DÖNEMİNİ BİR HATIRLAYALIM:

17/25 Aralık FETÖ darbe girişiminde kumpasa sonradan cok komik ve saçma montaj çalışmalarıyla dahil edilen  Egemen Bağış,  bu gün daha da iyi anlaşıldı. Hatırlayalım o günlere dönüp bir arşiv haber taraması yapınca Egemen Bağış’ ın TGRT Haber TV ekranlarında açıkça “Cemaat cemaatlığını bilsin, ülke yonetimi ile ilgili kararları sandıkla başa gelmiş milletin temsilcilerine bıraksın” Dediği gece bu yapının medya temsilcisi şimdinin kaçağı ve vatan haini Ekrem Dumanlı tarafindan tehdit edildi.Hatırlayalım.  Bu tehditten hemen sonra 17 Aralık darbe girişimi ile acemice hazırlandığı cok belli olan montaj uydurma delillerle Egemen Bağış’ın  itibar suikastine uğratıldığı bugün daha iyi görüldü.

Bugünlere gelindiginde Avrupa Birligi Bakanlığında FETÖ kapsamında alınan üst duzey yönetici olmaması aslında Egemen Bağış’ ın bu yapıya karşi mesafeli duruşunun isbatı olduğu anlaşıldı.

Yine o günlere ilişkin bir tarama daha yapınca Ulusal Ajans ile ilgili içeriden baglı bulundukları Bakanı karalamaya yönelik girişimler oldugu bununda asıl sebebinin FETÖ yapılanmasının  bu kuruma kendi adamlarını başkan ve yönetici atama gayretlerinin Egemen Bağış’ın ferasetiyle önlenmesi sonucu yaptıkları bir girişim olduğu anlasılmıştır.

Ulusal Ajansı ele geçiremeyen FETÖ mensupları o tarihlerde Egemen Bağış’a kumpas hazırlıgına başlamıstı. Ulusal Ajans en az KOSGEB kadar onemli bir kuruluştur. KOSGEB deki FETÖ yapılanması ve uydurma projelerle kendi militan şirketlerine aktardıkları hibe paralar bugün ortaya çıktı. Ulusal Ajansı da kendi örgüt menfaatlerine uygun kullanamamalarının tek engeli Egemen Bağış’ın olduğu görüldü.

Evet kıymetli okurlar ne yazık ki o günler de biz de bu örgütün bu sekilde kirli emellerine firsat vermeyen Egemen Bağış’a sahip çıkamadık. bu mücadele de kendisini yalnız bıraktık ve tam destek verilemedi.O günlerde bu FETÖ örgütü anlaşılsaydı bugünlere gelinmezdi.

Bugün bu mücadeleyi yürütecek hatta yönetecek yegane isimlerden birisi yine Egemen Bağış‘tır. Bakan Bağış yıllardır zaten dünya lideriyle birlikte tek başına bu mücadeleyi yürütüyordu.Bizler Medyasıyla, halkıyla FETÖ darbicilerine  karşı madurun,mazlumun ve haklının yanında durmaya devam edeceğimizi ve bu sürece katkı vereceğimizi ilan ettik.