Akif haber
“Mehmet Toprak abi Vefa semtini iyi bilirim 12 yaşımdan 40 yaşına kadar orada büyüdüm siyasete gelince , Çocukluğumdan itibaren bazen içinde bazen dışında kalarak bu günlere kadar geldik çok şeye şahit olduk fakat siyasetin bu kadar çirkin yüzüne ilk defa şahit oluyorum, kimseye kırgın değilim, görev aldığım her kulvarda menfaat beklemeden işimi hakkıyla yapmaya çalıştım, bir bayrak yarışı siyaset gelen arkadaşlarımıza layıkıyla görev yapmalarını diliyorum.” dedi.
Birinin sıkıntısı size basit gelebilir hatta üzerinde
iki saat düşünmeyeceğin bir konuyu kendine dert edinmiş olabilir. Senin derdinin yanında esamesi okunmayacak kadar hafif de kalabilir.
Yanlız şunu unutmamalı ;
𝐘ü𝐫ü𝐦𝐞𝐝𝐢ğ𝐢𝐦𝐢𝐳 𝐡𝐢ç 𝐛𝐢𝐫 𝐲𝐨𝐥𝐮𝐧 𝐬𝐞𝐲𝐲𝐚𝐡ı,
𝐢ç𝐢𝐧𝐝𝐞 𝐛𝐨ğ𝐮𝐥𝐦𝐚𝐝ığı𝐦ı𝐳 𝐡𝐢ç 𝐛𝐢𝐫 𝐝𝐞𝐧𝐢𝐳 𝐡𝐚𝐤𝐤ı𝐧𝐝𝐚 𝐝𝐚 𝐟𝐢𝐤𝐢𝐫 𝐬𝐚𝐡𝐢𝐛𝐢 𝐝𝐞ğ𝐢𝐥𝐢𝐳.
Öyleyse sadece anlamak ve hepimizin bazen böyle hissedebileceğini söylemek ve bir omuz olabilmek için gayretimiz olmalı..
Elimizden gelmiyorsa, Peygamberimizin dediğini hatırlayalım;. “𝐘𝐚 𝐡𝐚𝐲ı𝐫 𝐬ö𝐲𝐥𝐞 𝐲𝐚 𝐬𝐮𝐬”
İnciten değil anlayanlardan olma duasıyla
Gerçek niyetleri ve muhteşem bir kalbi olan iyi bir insan olduğunuzda, kimseyi kaybetmezsiniz – onlar sizi kaybeder.

