17 Kasım bugün cuma namazı çıkışı yoğun kalabalık tarafından etrafı sarılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’yı :Muharrem Usta Köftecisi mütevelli heyeti görevlisi ve emekli polis amirlerinden Celali Alemdar, Yenimahalle Muharrem Usta köftecisinde ikramında bulunmak üzere davet etti.Başkan Usta,İstanbul Büyükşehir Belediye meclis toplantısına katılmak üzere acilen ayrılacağını ve aynı zamanda boş bir zaman diliminde davete icabet edeceğini bildirdi.
Celali Alemdar misafir perverliğini göstererek,akifhaber görevlilerine ve iş adamı İsmail Ergin’e Meşhur Yenimahalle Muharrem Usta köftecisinde ikramda bulundu.
akifhaber muhabirleri ve iş adamı İsmail Ergin“Meşhur Yenimahalle Muharrem Usta köftecisi”Çalışanlarına yapmış olduğu hizmet ve misafir perverliğe,ayrıca meşhur dostca ikramlarına teşekkür ederiz”dedi.