AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı Basın Bülteni
Suzan Dağlar Civan”Çok Kıymetli Sultangazili, İstanbullu ve Türkiye’li Vatandaşlarımız!
Gönlünüzde hangi parti olursa olsun bu secimde mührünuzü istikrara yani Akparti’ye basalım böylece durmak yok yola devam diyelim istikbalimiz için”dedi.
Ak Parti Sultangazi Gençlik Kolları Genç Kürsü programlarının üçüncüsünü Eski Habipler
Mahhallesi Seçim İrtibat Bürosunda gerçekleştirdi. Programa Milletvekili Adayı
Ayşegül Esra Atik, Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan,
İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda genç katıldı.
İlk kez oy kullanacak gençlere yönelik gerçekleştirilen Genç Kürsü 3 programı mini
konser ve gösterilerle başladı. Program boyunca gençler diledikleri konularda sunumlarını
gerçekleştirdi. Sunumlar sonrası genel siyasete dair sorulara İstanbul Milletvekili Adayı
Ayşegül Esra Atik, yerel siyasete dair Belediye Başkanı Cahit Altunay sunumlarını gerçekleştirdi.
Programda konuşan Gençlik Kolları Başkanı Onur Uygun, 1 Kasım öncesi genç seçmen
ziyaretlerini bitirdiklerini, ilk kez oy kullanacak gençlerin kafalarındaki soru işaretlerini
kaldırmak özgürce kendi fikirlerini ifade etmelerini sağlamak amacıyla bu programı
gerçekleştirdiklerini belirterek bundan sonraki süreçte genç seçmene dönük birebir
çalışmalar gerçekleştireceklerini belirtti. Sultangazinin en büyük gençlik örgütlenmesi
olan Sultangazi Gençlik Kolları bu programla gençlerin fikirlerinin, projelerinin,
şikâyetlerinin dinlenmesini sağlamış oldu.
Programa katılan gençler arasında yapılan çekilişle üç kişiye İpad, cep telefonu ve
fotoğraf makinesi hediye edildi.
Genç Kürsü 2023
Ak Parti Sultangazi Gençlik Kolları Genç Kürsü programlarının ikincisini Dostlar Düğün Salon’nda gerçekleştirdi. Programa Milletvekilleri Burhan Şentürk ve Halis Dalkılıç, Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Ensar Topçu, Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Gençlik Meclisi Başkanı Recep Taşğın, İl Yönetim Kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda genç katıldı.
İlk kez oy kullanacak gençlere yönelik gerçekleştirilen Genç Kürsü 2 programı mini konser ve gösterilerle başladı. Program boyunca gençler diledikleri konularda sunumlarını gerçekleştirdi. Sunumlar sonrası genel siyasete dair sorulara İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, yerel siyasete dair Belediye Başkanı Cahit Altunay sunumlarını gerçekleştirdi.
Programda konuşan Gençlik Kolları Başkanı Onur Uygun, 1 Kasım öncesi genç seçmen ziyaretlerini bitirdiklerini, ilk kez oy kullanacak gençlerin kafalarındaki soru işaretlerini kaldırmak özgürce kendi fikirlerini ifade etmelerini sağlamak amacıyla bu programı gerçekleştirdiklerini belirterek bundan sonraki süreçte genç seçmene dönük birebir çalışmalar gerçekleştireceklerini belirtti. Sultangazinin en büyük gençlik örgütlenmesi olan Sultangazi Gençlik Kolları bu programla gençlerin fikirlerinin, projelerinin, şikâyetlerinin dinlenmesini sağlamış oldu.
Programa katılan gençler arasında yapılan çekilişle altı kişiye İpad, cep telefonu ve fotoğraf makinesi hediye edildi.
Gençler Konuştu Büyükler Dinledi
Ak Parti Sultangazi Gençlik Kolları “Genç Kürsü: Kürsü Senin, Söz Sende” programını Sultangazi Belediyesi Nikâh Salonunda gerçekleştirdi. Programa İstanbul Milletvekili Adayları Ahmet Hamdi Çamlı, Emre Ete, Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcıları Ahmet Yıldız, Ensar Topçu, Burhan Şentürk, Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda genç katıldı.
Mini bir konserle başlayan programda protokol konuşmaları yapılmadı. Kürsünün gençlerin olduğu programda gençler tek tek söz alarak isteklerini, şikâyetlerini ve fikirlerini paylaştılar. Ak Parti’nin tek başına iktidar olamamasından, gençlik politikalarına, eğitim sisteminden, taş ocaklarına kadar yerel ve genel siyasete dair fikirlerini ve sorularını paylaşan gençlere program sonunda milletvekili adayı Ahmet Hamdi Çamlı, Belediye Başkanı Cahit Altunay ve İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan sorulan sorulara teker teker cevap verdi.
Programa katılan gençler arasında yapılan çekilişle üç kişiye İpad, cep telefonu ve fotoğraf makinesi hediye edildi.
Gençlik Meclisinde Kan Değişimi
Sultangazi Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi 2. Olağan
Genel Kurulu Belediye Nikâh Salonunda coşkuyla
gerçekleştirildi.
Programa Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, T.B.M.M. Anayasa Komisyonu Eski Başkan Burhan
Kuzu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Buğra Babur, İBB Kent Konseyi Başkanı,
Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan,
Gençlik Kolları Başkanı Onur Uygun ve davetliler katıldı.
Yaş sınırı nedeniyle görevi devreden Mustafa Yiğit’in yerine
Ak Parti Sultangazi Gençlik Kolları İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Recep Taşğın
yeni gençlik meclisi başkanı olarak seçildi. Görevi devralan Taşğın,
Sultangazi gençleri için durmadan, yorulmadan çalışacaklarını,
aldıkları görevle çıtayı daha yukarı taşıyacaklarını belirterek destek veren
herkese teşekkürlerini sundu.
Recep Taşğın başkanlığında ki Sultangazi Belediyesi Kent Konseyi
Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu ve Görev dağılımı ise şu şekilde;
Başkanvekili Mücahid Şamil Koca,
Başkanvekili Furkan Becerikli,
Komisyon Başkanları;
Üniversiteliler Komisyonu Osman Korkmaz,
Liseliler Komisyonu Enes Oktar,
Kültür Sanat Komisyonu Tayfun Ayaz,
Arge ve Projeler Komisyonu Rümeysa Peker,
Eğitim ve Sağlık Komisyonu Mesut Emre Çelenk,
Basın Yayın Komisyonu Kübra Gündüz,
STK Komisyonu Aydın Karaca,
Gençlik ve Spor Komisyonu Alican Aydın
Yoğum Katılımla Bayramlaştık
AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığımızın her yıl geleneksel olarak düzenlediği bayramlaşma programı bu yılda teşkilat mensuplarımızın yoğun katılım ile gerçekleştirildi. İlçe başkanlık binamızda gerçekleşen bayramlaşma programına Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın: Ekrem Erdem,İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Sorumlumuz Sayın: Ebru Habip AK Parti Sultangazi İlçe Başkanımız Sayın: Suzan Dağlar Civan, İstanbul 2. Bölge Milletvekilimiz Sayın: Markar Eseyan ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayımız Sayın: Buğra Babur, Sultangazi Belediye Başkanımız Sayın: Cahit Altunay, Sultangazi İlçe Başkan Yardımcılarımız Sayın: Mustafa Birinci ve Sayın: Fevzi Dülger, Beylikdüzü Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Av. Mücahit Birinci, AK Parti Sultangazi SKM Başkanımız Sayın: Süleyman Yiğitoğlu, AK Parti Sultangazi Eski Gençlik Kolları Başkanımız ve İstanbul İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Sayın: Ensar Topçu AK Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sayın: Nurcan Öztürkmen, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanımız Sayın: Onur Uygun, AK Parti Sultangazi İlçe Yönetimimiz, iş adamları, mahalle temsilcilerimiz, teşkilat mensuplarımız ve çok sayıda parti üyelerimiz katılım sağladı.
Kurban Bayramının 2. Gününde gerçekleştirdiğimiz Bayramlaşma programımıza selamlama konuşması yapan AK Parti Sultangazi İlçe Başkanımız Sayın: Suzan Dağlar Civan, “Tüm dünya Müslümanlarının Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Rabbimden ümit ediyorum ki bu günler bizlerin birlik ve beraberliğine güç ve kuvvet katacaktır. 1 Kasım’da sandıktan çıkan sonuçlarla birlikte bugün ki mutluluğumuz ve birlikteliğimiz iki katına çıkıp tek başımıza iktidar olacağımızı ümit ediyorum” dedi.
Programda kısa bir konuşma gerçekleştiren Sayın: Cahit Altunay, herkesin kurban bayramını kutlarken 1 Kasım seçimlerine de değinerek şu sözleri sarf etti, “AK Parti Sultangazi İlçe Teşkilatının en alt kademesinden en üst kademesine kadar gerek işinden, gerek eşinden, gerekse vaktinden fedakârlık ederek partimizin başarısı ve güçlü Türkiye yolunda istikrarın sürmesi için çaba gösteren herkese ayrıca teşekkürü borç biliyorum. Rabbim birlikteliğimizi devam ettirsin. Nice güzel ve huzurlu bayramlar bizlerin olsun, her günümüz bayram olsun” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın: Ekrem Erdem yaptığı konuşmada önümüzde ki 1 Kasım seçimlerinin büyük önem taşıdığı vurgulayarak ya çöküş ya da zirve çıkış olarak yorumladı.
Program sonunda AK Parti Sultangazi İlçe Başkanımız Sayın: Suzan Dağlar Civan, İstanbul Milletvekilimiz Sayın: Ekrem Erdem ve Sultangazi Belediye Başkanımız Sayın: Cahit Altunay’ın katılımcılar ile tek tek bayramlaşıp uğurlaması ile sona erdi.
İlçe Başkanı :Suzan DAĞLAR CİVAN ın Bayram Mesajı
Bir kurban bayramı’na daha ulaşmanın sevincini ve heyacanını yaşadığımız bu mübarek kurban bayramı’nın yurt içinde ve yurt dışında bulunan tüm vatandaşlarımıza ve tüm islam dünyasına hayırlı olmasını,bereket ve huzur Getirmesini insanlığın barışına vesile olmasını Allah’tan temenni ediyorum.
Kurban bayramı’nın dostluk ve kardeşliğin komşuluk ve muhabbetin bayramı olduğunu zira bu bayramın özünde infak etmek yani paylaşmak bölüşmek dayanışma içinde olduğumuzu göstermek vardır.
Kurban , birlik ve beraberliklerin bayramıdır.
İnanıyorum ki bu kurban bayramı da büyükşehirlerimizden köylerimize varıncaya kadar insanımızın yaşadığı her yerde aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı kardeşlik ve aidiyet duygusunu daha da pekiştirecektir.
Bizim anlayışımıza göre komşusu açken tok yatan bizden değildir.
Onun için bu bayramda bütün vatandaşlarımızdan kendi çevrelerindeki yoksullara kimsesizlere yetim ve öksüzlere İhtiyaç sahiplerine şehit yakınlarına gazilerimize kucak açmalarını onlara sahip çıkmalarını temenni ediyorum.
Bu ülkenin bütün çocuklarının neşe içinde Bayram Kutlamasını yüzlerinin gözlerinin gülmesini yürekten diliyorum.
Bütün vatandaşlarımıza bolluk ve bereket içinde bir bayram temenni ediyorum. Allah Bayram sevincimizi birliğimizi beraberliğimizi daim kılsın bu duygu ve düşüncelerle mübarek kurban bayramı ülkemize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesini yüce Mevladan niyaz ediyorum.
Suzan DAĞLAR CİVAN
Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı
Eylül ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantımızı Gerçekleştik
AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı’nın yapmış olduğu olağan Eylül ayı Danışma Meclisi Toplantısı Sultangazi Belediyesi nikah salonunda gercekleştirdik
AK Parti Sultangazi danışma meclis toplantımıza 2. bölge Milletvekilimiz Sn Fatma Benli, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Halkla ilişkiler Birm Başkanı Muharrem Ödemiş, İstanbul AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sultangazi İlçe Sorumlusu Ebru Habip, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Gençlik Kolları Başkanı onur Uygun, Çatalca Kadın Kolları Başkanı Yurdanur Altuğ ve teşkilatı, ilçe başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve mahalle teşkilatlarımızın yoğnun katılı ile gerçekleşti.
AK Parti Sultangazi İlçe Başkanımız Suzan Dağlar Civan’ın açılış konuşmasıyla start alan danışma meclisi toplantımız küçük bir slayıt gösterimiyle devam etti.
İlçe Başkanımız, Girilmedik Ev, Çalmadık Kapı, Dokunmadık Yürek Bırakmayacağız
İlçe başkanımız konuşmasında, Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Sultangazi’de ki temsilcileri olarak AK Parti’ye yakışır şekilde çalışmalara devam ettiklerini söyledi. AK Parti Sultangazi teşkilatının tüm mahallelerde girilmedik ev, çalınmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmadıklarını ifade ederek, göreve geldikleri tarihtan bu yana girdikleri ilk genel seçimde Sultangazi’yi İstanbul’un 39 ilçesi içerisindeyiz 3. Sıraya yükselterek önemli bir başarıya imza attık. Ancak Türkiye genelinde alınan sonuç neticesinde tek başına iktidara gelmedikleri için bu başarının buruk kaldığını ifade etti. İlçe başkanımız İlçe başkanımız, çalışmaların tüm teşkilatımızla, tüm birimlerimizle, mahallelerimizle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla ve belediyemizle iştişareler yaparak gerekli çalışmaları sürdürüyoruz.
Kadın Kolları Müşahit Eğitimleri
Tarihi Kadınlar Yazar…
Ak Yürekler Sandıklarına Sahip Çıkıyor..
Ak Parti Sultangazi ilçe Kadın Kolları Başkanlığı olarak sandığına sahip çıkan ülke bekası ve huzuru için ben de varım diyen hanım kardeşlerimiz ile bir araya geldik.
İlçe merkezimizde Sandık Müşahitlerimize yönelik düzenlediğimiz Eğitim ve İstişare toplantılarımız da hanım kardeşlerimiz ile bir araya geldik.
İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nurcan Öztürmen’in gündemi değerlendirmesi ile başlayan toplantıda müşahitlerimiz ile fikir alış verişi yapıldı. Çizilen yol haritası değerlendirilerek Seçim günü güçlü kararlı ve sandıklarımızın başında olmak için ahitleşildi.
Nice medeniyetler kadınlar ile kurulmuş ve güzel günlere erişilmiştir. Yiğitler yetiştirmiş vatan için tarihe ismini yazdırmıştır; Şerife Bacı, Karafatma, Aişe, Hatice, Sümeyyeler olmuştur kadınlar. İşte şimdi bizlerde bu neslin kadınları olarak davamız adına dimdik ayakta olacağız ve bu yolda kararlılıkla yürüyeceğiz. Bu gün yol aşıp buraya gelen siz hanım kardeşlerimiz bunun en büyük teminatıdır. İfadelerini kullanan İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nurcan Öztürkmen toplantıyı sonlandırırken müşahitlerimize katılımlarından dolayı teşekkür etti.
30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
30 Ağustos Zaferi, Atatürk’ün önderliğinde Yüce Türk Milletinin Şanlı Ordumuz ile birlikte yazdığı bir destandır.
93. yıl dönümünü kutladığımız 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Savaşı, hazırlanışı, uygulanışı ve sonuçlarıyla Türkiye Cumhuriyeti devleti ve dünya tarihinde önemli bir yer tutar.
Sayıca kat kat üstün bir ordu karşısında kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, milletimizin birlik ve beraberliğinden, hürriyet ve istiklalinden asla taviz vermeyeceğini ve asla vazgeçmeyeceğini bir kere daha bütün dünyaya göstermiştir.
Milletimizin ortaya koyduğu bu yüksek ruh ve şuur her zaman canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Bizler de imkânsızlıklar içerisinde büyük fedakârlıklarla kazanılan bu zaferin verdiği güç ve cesaretle, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi koruyacak, Türkiye’mizi muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşıma hedefimizi gerçekleştirmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.
Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk başta olmak üzere vatanları uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Kahraman Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.
SUZAN DAĞLAR CİVAN
AK PARTİ SULTANAGAZİ İLÇE BAŞKANI
AK Parti Kökü Millet Olan Bir Siyaset Çınarıdır
2000’li yılların buhranlı döneminde ülkemize bir aydınlık gibi doğan AK Parti, kısa sürede halkımızın teveccühü ile yeni ufuklar açmış, uygulanan yeni modeller ile ülkemiz dünyada en hızlı büyüme sağlayan ülkeler arasında yerini almıştır. 14 yıl önce Türkiye’mizin hemen hemen her alanda yaşadığı temel sorunları geride bırakma kararlılığı ile kurulan AK Parti, bu süreçte; demokratikleşme, hukuk devleti ilkesinin pekişmesi, büyüme, sivilleşme ve özgürlükler anlamında ciddi reformlara imza atmıştır.
Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, kurulan ve Başbakanımız Hocamız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde siyasi hayatına devam eden Partimiz, ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin, partisi olarak, kurulduğundan bugüne kadar, hizmet siyasetinin adresi olmuş, gönüllerde taht kurmuştur. Bizler de AK kadroların neferleri olarak bu 14 yıllık süreç içerisinde Partimizin, kuruluşundan bu zamana kadar her bir kademesinde görev almış, İl Başkanlarımızı, İlçe Başkanlarımızı, Belde Başkanlarımızı, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızı ziyaret ediyor, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Biz dün olduğu gibi, bugün ve yarında gönüllerin partisi olmaya, Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğu inancıyla yolumuzda dim dik yürümeye devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Partimizin kuruluşunun 14. yıldönümünü gönülden kutluyor, çıktığımız bu erdemli yolda, bir büyük dava haline gelen büyük Türkiye idealini hayata geçirmek için emek veren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum.
Suzan DAĞLAR CİVAN
Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı