Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Bayrampaşa CHP Yoğun Katılımlı Sokak İftarı yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Bayrampaşa ilçe örgütü Yıldırım Mahallesi’nde sokak iftarı düzenledi. İftara mahalle sakinleri yoğun bir ilgi gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bayrampaşa ilçe örgütü Yıldırım Mahallesi’nde sokak iftarı

 

Bayrampaşa Cumhuriyet Halk Partisi’nin geleneksel hale getirdiği Sokak İftarı Yıldırım Mahallesi’nde  Şehit Kamil Balkan Caddesinde gerçekleşti.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü Ramazan ayının manevi iklimini Bayrampaşalılarla birlikte yaşadı. Geleneksel hale gelen Sokak İftarında  bu kez Yıldırım Mahallesinde trafiğe kapatılan Şehit Kamil Balkan Caddesinde Sokakta kurulan açık hava sokak iftarı ile mahalle sakinleri ile buluştu.  İftarına katılımın yoğun olmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen ilçe başkanı Hasan Mutlu  “Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç tarafından ilçemizde verilen iftar yemeğinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi..Allah kabul etsin.dedi vatandaşların Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutlayarak, “Sokak iftarı programımıza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.