Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Başkan ve Ordulular feshane de

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,Ordulularla feshane’de buluştu.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan

Usta,İstanbul’da yaşayan 4. Ordu Günleri, nedeniyle Eyüp Feshane’de etkinlik düzenleyen Ordulularla 22 Mayıs bugün bir araya geldi.

Usta,-böyle güzel organizeyi gerçekleştiren yöneticileri ve Ordulu hemşehrilerimi kutluyorum.
Bu tip etkinlikler Anadolumuzun, öz kültürümüzün yaşanması, yaşatılması, korunması ve elbette ki gelecek nesillere aktarılması noktasında çok önemli işlevlere sahiptir. Bu anlamda bu tür etkinlikleri önemsiyoruz.Bu tür etkinliklere destek veren, katkıda bulunan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyor, bu tür organizasyonların devamını diliyorum- dedi.

Ordulular geleneksel şölenlerinde neler vardı neler;

Ordunun yöresel lezzetlerinden, meşhur Ordu Tostu, Yalıköy Köftesi, Akkuş Şeker Fasulyesi, Lahana çorbası ve sarması, Perşembe Cevizli Helvası ve çeşit çeşit turşularını tadına bakma fırsatını Geleneksel Feshane Ordu Günleri’nde yakalayabilirsiniz.

Haydi Ordulular Feshaneye.