Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Başkan Usta, Regaib Kandilimiz Mübarek Olsun

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta “Üç ayların da başlangıcı olan Regaib Kandili, bizler için manevi bir fırsat olup, aramızda hayır ve iyilikleri hep artıralım” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta "Üç ayların da başlangıcı

 Regaip gecemiz mübarek, dualarımız kabul olsun

Mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili’nin tüm İslam âlemine sağlık, birlik, beraberlik, sevgi, barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulunan Başkan Hasan Tahsin Usta mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta “Üç aylar, dini duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktaya ulaştığı, hayır ve iyiliklerin daha çok arttığı günlerdır. Üç ayların da başlangıcı olan Regaib Kandili, insanoğlu için manevi bir fırsattır. Regaip Kandili ile Rabbimizin bizlere sunduğu bereket ve rahmet dolu üç aylara ulaşmış, on bir ayın sultanı Ramazan’ın gölgesini üzerimizde hissetmiş bulunuyoruz.

 

Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edildiği bu müstesna geceyi bir kez daha eda etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Bu gecede sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki yönlerimizin yeniden ön plana çıkmasına gayret göstermeli, başta şehrimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hakim olması için dua etmeliyiz.

 

Ayrıca tüm dünyayı etkisini altına alan Kovid-19 virüsünün biran önce etkisini yitirmesi, manevi ve kültürel değerlerimizin muhafazası, bütün insanlığın selameti, iyiliğin, kardeşliğin, paylaşımın ve merhametin artması için duamızı eksik etmemeliyiz. 

 

Bu vesileyle Gaziosmanpaşalıların, aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin Regaib Kandili’ni kutluyor, bu mübarek gecenin ve üç ayların Müslümanların birlik ve dirliğine; insanlığın sağlık, hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.”