Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Başkan Fatih Aydemir, mübarek gün ve gecelerde Allah’ın rızasını kazanmak

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir “Gaziosmanpaşalıların, Mevlana Teşkilatımızın, parti teşkilatlarımızın , asil milletimizin ve “İslam Aleminin” Berat kandilini tebrik ederim.” dedi.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir "Gaziosmanpaşalıların, Mevlana Teşkilatımızın,

 AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir, başkan yardımcıları Ahmet Salmış, Mustafa Yağmurkaya, yönetim kurulu üyeleri Abdulkerim Terkin, Mekin Saldıran Süleyman Ersal, belediye meclis üyesi İsmail Selalmaz ve Mevlana Mahalle başkanı Yusuf Polat ile yönetimi “Berat Kandilini” Mevlana Mehmet Akif Ersoy Camii’nde eda etti.

 

 AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir “Ramazan ikliminin mübarek esintisini hissettiğimiz bu mübarek gün ve gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah böylesi gün ve geceleri Allah’ın rızasını kazanma noktasında azami ölçüde değerlendiririz. Bizler hamdolsun şunun farkındayız ki; siyaset bizim için amaç değil araçtır. Bizler için amaç Allah’ın rızasını kazanacak ameller yapmak ve cennete gitmektir. Allah’ın rızası doğrultusunda adımlar atıldığında, Allah’ın kuluna büyük imkanlar ve nimetler sunduğu apaçık kitapta var. Bu sebeple bizler siyaseti sevap kazanma bilinciyle yaparız. Müslümanların kutsal günleri arasında yer alan, af ve bağışlama gecesi olarak da bilinen Berat Kandili’ni bu gece idrak etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Böyle mübarek gecelerin manevi havası içerisinde birbirimize sevgi ve hoşgörü ile yaklaşmalı, dargınlık ve kırgınlıklara son vererek nefretin yerine sevgiyi kucaklayarak kırık kalpleri onarmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Gaziosmanpaşalıların, Mevlana Teşkilatımızın, parti teşkilatlarımızın , asil millatimizin ve İslam Aleminin kandilini tebrik eder, Berat Kandili’nin hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.