Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Başkan Fatih Aydemir, Kızılay’a onuncu kan bağışını yaptı

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir Mevlana Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu ve Kızılay’a onuncu kan bağışını yaptı.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir Mevlana Mahallesi’nde esnaf

 Pandemi sürecinde, kan stoklarının azalması üzerine Türk Kızılay’ı, vatandaşlara kan bağışında bulunulması çağrısına destek AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir’den geldi.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir, Mevlana Merkez Camii’nde ikindi namazını kıldıktan sonra, Kızılay’ın açtığı kan bağışı çadırına uğrayarak onuncu kan bağışında bulundu. Mevlana Mahalle Teşkilatı ile Cumartesi bugün saat 17:00’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir’in Kızılay’ın çadırını ve esnaf ziyaretini Mevlana Mahalle başkanı Yusuf Polat, başkan yardımcıları Ahmet Salmış,Mustafa Yağmurkaya,Gülsüm Şahin, teşkilat başkan yardımcısı Halil Miroğlu, belediye meclis üyesi İsmail Selalmaz ve Mevlana Mahalle teşkilatı katıldı.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir ile birlikte teşkilat üyeleri, kadın kolları, meclis üyeleri, Başkan ve  AK Partili üyeler, Mevlana mahallesinde  bulunan kan toplama aracına gelerek, kan bağışında bulundular.

 

 

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir “Kızılay’ın kan ihtiyacı, afetler durumunda değil, her türlü desteğin sağlandığı Türkiye’nin yüz akı oldu. Her zaman olduğu gibi Kızılay’a destek olmaktan memnunuz. Benim şahsımın dokuzuncu kan bağışı oldu. Kan bağışı bir insanlık görevidir. Koronavirüs salgını döneminde kan stoklarında bayağı bir azalma oldu. İnşallah bu kanların bir hayat kurtarması ümidiyle tüm teşkilatıma kan bağışına destek vermeye davet ediyor  ve Mevlanalı komşularıma  teşekkür ediyorum. Kızılay  150 yıllık yürüyüşünde milletin iyi ve kötü gününde yanında oldu. Sosyal sorumluluk projelerimizi sürdüreceğiz.Mevlana mahallemizde bulunan Kızılay çadırını ziyaret ederek,Kan bağışında bulunduk.Kızılay’a bağışlayacağınız bir damla kan, bir candır.Normalleşme sürecine girdiğimiz şu dönemde yeniden işletmelerini açan Mevlâna mahallesi Esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulunduk.”dedi.