17 Haziran Pazartesi bugün saat 16:00’da Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi Seyyit Ateş Statı’nda İstanbul Gençlerbirliği Spor Kulübü takımı, Yunanistan’ın N.A.E RIANNINNA takımlarıyla bir dostluk maçı yaptı.
BJK Beşiktaş alt yapı sporcusu genç yetenek Seyyithan Ateş’te İstanbul Gençlerbirliği ve Yunanistan süperlig takımının karşılaşmasını izledi.
TFF hakemlerinden Umut Sarı Altun,Tahir Arıcan ve Ender Bozbay adlı hakem üçlüsünün yönettiği maçı dostluk kazandı.
Başkan Burak Tahir Ateş, U-15 takımımız Yunanistan’ın N.A.E RIANNINNA takımlarıyla sahamızda dostluk maçı gerçekleştirdi.
İstanbul Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Burak Tahir Ateş “İstanbul Gençlerbirliği U-15 takımımız uluslar arası spor etkinliği yaparak hedef büyüttü.”
“Bugün tesislerimizde Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Pas Giannina takımın U18 ve U 15 takımlarını misafir ettik.Yunanistandan gelen futbolcular,aileleri,hocaları ve yöneticileriyle keyifli zaman geçirdik.Sporun dostluk barış ve kardeşlik olduğunu.Futbolun evrensel diliyle anlaşan İst.Gençlerbirliği ve Pas Giannina takımlarının mücadelesi görülmeye değerdi”dedi.