Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Başkan Bayram Korkmaz, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır

AK Parti Mevlana Mahalle Başkanı Bayram Korkmaz “Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es”

AK Parti Mevlana Mahalle Başkanı Bayram Korkmaz “Surda bir gedik

 AK Mevlana Mahalle Teşkilatı haftalık olağan toplantısını yaptı. 

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı/Mevlana Mahalle Teşkilatı Başkanı Bayram Korkmaz başkanlığında,AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkan yardımcısı Ahmet Salmış, AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe yönetim kurulu üyeleri    Mevlana Mahallesi ilçe sorumluları  Ali Akturan ,Meryem Esra Özarar Onur  ve  Mevlana Mahalle Yönetiminin katılımlarıyla  haftalık olağan toplantısını icra etti.  


AK Parti Mevlana Mahalle Başkanı Bayram Korkmaz “Toplantımız hayırlara vesile olsun.Bir yandan sosyal etkinlik olarak spor müsabakalarıyla  ilgilenen arkadaşlarımız takip etsinler.Önceliğimiz Afrin’deki destan yazan Mehmetçiklerimiz.Allah  onları ve duacıları Türk milletini zafere ulaştırsın.Şehitlerimizin mekanının cennet olduğunu biliyoruz.Gazilerimize Allah acil şifa versin.Askerlerimiz destan yazıyor.Terör örgütleri bir bir etkisiz hale getiriliyor.Bizim Mehmetçiğimiz orada yedi düğelle çarpışıyor. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Yeryüzündeki herhangi bir kara parçasının “vatan” statüsüne geçebilmesi için, orada yaşayan orayı yurt olarak benimseyen insanların o toprak uğrunda seve seve mallarını, canlarını feda etmeleri gerekir. işte o zaman orası “vatan” olur. Değilse bir arsa, bir tarladan öteye geçemez… Bu vatanı böldürmeyeceğiz. Kahraman askerimizin duacısıyız.Mehmetçik vakfına yardım etmeye devam edelim.Her zaman söylüyorum biz Reisimizin emrindeyiz.Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan bakınız ne diyor“Biz bu dünyada böyle bir imanı boğacak güç tanımadık, tanımıyoruz. Birileri burada sadece masa başında hazırlanmış projelerini uygulamaya çalışıyor olabilir, biz ise tüm gücümüzle, kalbimizle, imkanlarımızla vatanımızı koruyor, geleceğimizin müdafaasını yapıyoruz.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,ülkemize düşman olanlar ve yanlış yapanlar Osmanlı tokadı yer

” diyerek vatan nasıl savunulur bunu açıklıyor.Bizlere hangi istikameti gösterirse o yöne gideriz.Siz şu an burada çalışın diyor.İstikamet gösterirse oraya koşarız.Emek ve hizmetleri olan İstanbul il başkanı Selim Temurci görevinden istifa etti ve AK Parti İstanbul il başkanlığına Bayram Şenocak başladı.İl başkanımıza başarılar diliyorum.Esnaf ziyaretlerimiz devam edecek.Üye çalışmalarımız hızla sürmektedir.Önümüzdeki süreçte kongrelerimiz olacak.Biz teşkilatlarımızın gösterdiği ve önerdiği yoldan hizmet etmeye devam ediyoruz.İlçe başkanımız Şahin Pirdal,haftaya yapacağımız toplantıya katılım sağlaya bilir.İlçe gündemini açıklamak üzere başkanlarımıza sözveriyorum”dedi.

AK Mevlana Mahalle Teşkilatının  haftalık olağan toplantısınının devamı basına kapalı yapıldı.