Mehmet Toprak (İstanbul)
Toplantıya Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, Başkan Yardımcısı Bülent Kıdık, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü İlknur Şit, Başkan Danışmanı Halil Hayta ve şehit aileleri katıldı.
Gaziosmanpaşa Belediyesinin 12 Haziran Çarşamba günü saat 14:00’da düzenlediği Paşa Köşkündeki “Şehit Aileleri” katılım programı Kur’an okunması ve dua ile açıldı.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe “Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleriyle bir araya geldik. Her biri bizim için çok kıymetli. Devlet, millet ve belediye olarak daima şehit ailelerimizin yanındayız. Katılımlarınız nedeniyle teşekkür eder ve acılarınızı paylaşıyorum. Programa emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gazilik ve şehitlik çok önemli bir mertebe. Onlar, bu vatan için canlarını veren, anneleri, kardeşleri daha güzel günlerde yaşasın diye şehit ve gazi olanlarla, bizler bu yaşamı binlerce vatan evladının fedakârlık dolu serüvenine borçluyuz. O nedenle ben gazilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bu toplantıyı programlayan, katılım sağlayan, emeği geçenlere ve basınımızın güzide mensuplarına teşekkür ederim.” dedi.
Toplantıya katılım sağlayanlara yemek, içecek ikramının yanı sıra bir de hediye verildi.

