Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Başkan Abdullah Özdemir, her mahallenin bir hikayesi var

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir “AK Parti sevdası gönüllerde kendine yer bulacak.” dedi.

AK Parti İstanbul İl

Akif haber

AK Parti İl Başkanı Abdullah Özdemir: Her mahallesiyle, her hikayesiyle her günümüz İstanbul olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen programda konuşan AK Parti İl Başkanı Abdullah Özdemir, İstanbul teşkilatının bugünlere gelmesinde emeği olanlara teşekkür etti.

Başkan Özdemir “Bu akşam AK Parti İstanbul İl Teşkilatı olarak, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ile iftar sofrasında buluşmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Bu mübarek ayda kadim şehrimizin sokaklarına huzursuzluğu reva görenlere fırsat vermeyeceğiz. Liderimizden öğrendiğimiz gibi; Sağduyulu olacağız ancak boyun eğen asla olmayacağız. Her mahallesiyle, her hikayesiyle her günümüz İstanbul olacak. Her gün İstanbul’u arşınlayacak, İstanbullunun elini sıkacak, kapılarına gidecek, selamınızla birlikte sıcak tebessümümüzü onlarla paylaşacağız. İstanbul’da gönül ve zihinlerden başlattığımız AK Parti dalgası, şehrimizin dört bir yanında, her hanesinde, her gönülde kendisine yer bulacak.” diye konuştu.

Birlik ve beraberliği tesis ederek, milletin teveccühüyle Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı seçeceklerini vurgulayan Özdemir, gelecek yerel seçimlerde büyükşehir ve ilçeleriyle tüm İstanbulluları tekrar hizmet ve eser siyasetiyle buluşturacaklarını, megakentin anahtarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hep birlikte armağan edeceklerini söyledi.

Özdemir, bu büyük sorumluluğu yerine getirecek inanç ve iradelerinin tam olduğuna işaret ederek, “İl ve ilçe yönetimlerimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve mahalle yönetimlerimiz buna hazır. Çünkü biz İstanbul teşkilatıyız. Kaybedecek bir saniyemiz, arkasına sığınacağımız bir tek mazeretimiz yok. Kapı kapı dolaşıp gönüller fethine çıktık.” dedi.

Eski Türkiye’yi özleyenler olduğunu üzüntüyle takip ettiklerini belirten Özdemir, sözlerini şöyle tamamladı:

“Belediye kasalarını şahsi ikballeri uğruna boşaltanlar var. Sahte algı oluşturmak için ayırdıkları milyonlarla poz verenler var. Kızarmayan yüzleriyle milletimizi kandırmak ve suçlarını kapatmak için bütün tuşlara aynı anda basanlar var. Hemşehrilerimiz hizmet beklerken, İstanbul gibi dinamik bir şehrin kaynaklarını heba edenlere, milletimizin evlatlarının emeklerini hiçe sayarak usulsüz diploma sahibi olanlara aziz milletimiz artık inanmıyor.” dedi.

AK Parti İstanbul @akpartiistanbul
İl Başkanımız Abdullah Özdemir, genel başkan yardımcımız Mustafa Demir İBB ve İlçe Belediye Meclis Üyelerimizle sahur programında bir araya geldiler. Kıymetli istişarelerin ve samimi sohbetin yer aldığı sahur buluşmasında konuşan İl Başkanımız Sn. Abdullah Özdemir “İstanbul’un kalkınması ve geleceği için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Mahalle yönetimlerinden belediye meclis üyelerimize kadar, hep birlikte İstanbul’u yeniden ayağa kaldıracağız. Sokak sokak, mahalle mahalle sahada olurken, yapay zeka destekli analizlerle stratejik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Birlik ve azimle, İstanbul’a ve vatanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Resim

Resim

Resim