İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. İbrahim Balcioglu, Ali Can Balcıoğlu, Ekrem Balcıoğlu ve Mehmet Balcıoğlu’nun kıymetli valideleri, tek teyzem vefat etti. Cenaze bugün ikindi namazını müteakip Bayrampaşa Cevatpaşa Mh. Bilali Habeşi Camiinde namazı kılındıktan sonra, Giresun’da defnedilecektir. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ruhuna dua ve Fatiha
Gazi Osman Paşa Ak Parti E. ilçe Başkanımız Sn. Av Şahin Pirdal‘ın Teyzesi Hakk-ı rahmet ine kavuşmuştur . Allah’ım rahmet eylesin . Mekânı cennet olsun . Cenazesi bugün ikindi namazına mutakiben . Bayram paşa ilçesi Cevat paşa mahhallesi . Bilâl habeşi cami-iden kaldırılacak . Allah’ım Aiylesine sabırlar versin .
“Değerli dostlar annemin bir aya yakın süren hastane serüveni bu gece sona erdi. İnna lillâhi ve inna ileyhi raciun. Bayrampaşa Cevatpaşa Bilali Habeşi Camiinde ikindi namazını müteakip cenaze namazını kılarak doğduğu topraklara doğru yola cıkacağız. İnşallah Giresun’da babacığımın sağına defnedeceğiz. Böylece 10 yıllık hasretleri de bitmiş olacak. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Okuyan ve duyan arkadaşlardan birer Fatiha istirham ederim.”