Ulusal Akif Haber- Sorumlu Yazı işleri Müdürü- Mehmet Toprak
Hayata geçireceğimiz Arnavutköy Teknopark kapsamında ilçemizde faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunuyoruz.
Yeni Proje Alanlarını Birlikte Değerlendiriyoruz
Ziyaretlerimizde Teknopark’ın çalışma modeli ve sağlayacağı imkânları paylaşırken firmalarımızın mevcut kabiliyetlerini de yakından değerlendiriyoruz. Ar-Ge, ürün geliştirme, yazılım, otomasyon ve dijitalleşme başlıklarında hayata geçirilebilecek projeler üzerinde duruyoruz.
Üniversite-sanayi ilişkilerinin geliştirilmesi, nitelikli insan kaynağına erişim ve ortak Ar-Ge projelerinin hayata geçirilmesine yönelik fırsatları da ele alıyoruz. Böylece firmalarımızın teknolojik dönüşümüne katkı sunmayı ve yüksek katma değerli ürünlerin geliştirilmesini teşvik etmeyi amaçlıyoruz.
Arnavutköy’de Güçlü Bir Teknopark Ekosistemi
Arnavutköy Teknopark ile ilçemizin sanayi birikimini Yıldız Teknopark’ın üniversite ve Ar-Ge deneyimiyle bir araya getireceğiz. Önümüzdeki dönemde firma ziyaretlerimize devam ederek yeni proje alanlarını birlikte geliştirecek ve Arnavutköy’ün yenilikçi üretimdeki gücünü artıracağız.

