Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’ndaki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel oturumunu izledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

 Meclis’e gelişinde TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı tarafından askeri törenle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tören kıtasını selamladı. Törenin ardından TBMM’nin Şeref Kapısı önünde TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel oturumu izlemek üzere Genel Kurul’daki locasına geçti.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve TBMM’de temsil edilen parti liderleri ve sözcülerinin günün anlam ve önemine ilişkin yaptıkları konuşmaları dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel oturumunun sona ermesiyle TBMM’den ayrıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile beraberindeki öğrenci ve öğretmenleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her nesil sonrakine daha iyi bir Türkiye devretmekle mükelleftir. Bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mazlumlara da umut kaynağı olacak bir Türkiye’yi ancak bu şekilde inşa edebiliriz” dedi.